Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Politie onderzoekt overval Reigerstraat Middelburg

Toegevoegd: 05-10-2023, 17.16 uur
Politie onderzoekt overval Reigerstraat Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De recherche doet onderzoek naar een gewapende overval op een winkel annex woonhuis in de Reigerstraat. Daar werd zaterdagavond een 19-jarige man overvallen.


Een 19-jarige inwoner van Middelburg zou zaterdagavond 30 september rond 20.00 uur in zijn woning zijn overvallen door een hem onbekende man. Het slachtoffer raakte daarbij gewond. De overvaller bedreigde de 19-jarige man en eiste geld. Het slachtoffer moest mee naar de winkel die onder de woning ligt. Daar zou de overvaller geld en een computer hebben buitgemaakt. Hij ging er na de overval te voet vandoor, mogelijk in de richting van de Lange Delft. Het zou gaan om een opvallend lange man, die donkerkleurige kleding droeg.

De politie onderzoekt de zaak. Hierbij is ook een buurtonderzoek gehouden. Daarnaast worden er camerabeelden bekeken, De politie zoekt getuigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren