Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Albert Heijn Oostburg door duo overvallen

Toegevoegd: 03-12-2023, 18.36 uur - Update: 03-12-2023, 22.17 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOSTBURG - De politie doet onderzoek naar een winkeloverval in Oostburg. Er zouden twee verdachten betrokken zijn bij de overval. De politie is nog op zoek naar getuigen.

De politie werd omstreeks 17.50 uur opgeroepen voor een melding van een mogelijke overval bij de Albert Heijn aan de Torenweidelaan in Oostburg. Ter plekke bleek dat er daadwerkelijk een overval had plaatsgevonden. Volgens de politie zouden er twee personen betrokken zijn geweest. Zij waren mogelijk gewapend.

De politie is een onderzoek gestart naar de overval. Hierbij worden meerdere getuigen gehoord. Over het signalement van deze verdachten is nog niets bekend gemaakt. De Forensische Opsporing (FO) heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Dit kon rond 21.30 uur worden afgerond.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (5-12-2023 om 12:01)
"Over het signalement van deze verdachten is nog niets bekend gemaakt." Nee stel je voor dat we de daders gaan vinden! Straks zijn hun gevoelens nog gekwetst en zijn we niet inclusief. Zijn natuurlijk veel te druk met bonnen schrijven voor overtredingen. Maar het zegt al meer dan genoeg over de daders. Wel weer racistisch van de politie dat ze denken dat al die gasten allemaal op elkaar lijken en je geen signalement nodig hebt...
john (4-12-2023 om 12:51)
Laat camerabeelden zien ,als we op opsporing gezocht moeten wachten moeten we minstens een half jaar wachten ,enkunnen ze gewoon hun criminele activiteiten voortzetten
N.B (4-12-2023 om 12:44)
@Ja-Ja Spreek voor jezelf. Jij weet blijkbaar de reden. Signalement wordt pas bekend gemaakt wanneer de informatie zo volledig mogelijk is. Gericht kunnen zoeken is namelijk efficiënter.
A. Rensink (4-12-2023 om 10:10)
Ze laten ze eerst vluchten Cees, dan komen pas de signalementen
Ja-Ja (4-12-2023 om 09:41)
Aan Cees :Signalement geven ze niet graag. Wij weten wel de reden.
cees (4-12-2023 om 08:57)
Signalementen graag
Cookie-instellingen beheren