Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Knuffels en bloemen bij afgebrand huis

Toegevoegd: 25-12-2007, 15.00 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Inwoners van Arnemuiden hebben dinsdagochtend knuffels, bloemen en een kersstukje neergelegd bij het afgebrande huis en restaurant aan de Noordstraat.


De straat rondom het afgebrande pand is nog steeds afgezet met politielinten. De schade is bij daglicht goed zichtbaar. De politie is inmiddels opnieuw gestart met het onderzoeken van de oorzaak van de brand. Volgens een woordvoerder kan het echter nog wel even duren voordat het onderzoek is afgerond.

Op het internet stromen op speciaal opgezette pagina's inmiddels condoleances binnen. Deze zijn bijvoorbeeld te vinden op Condoleance.nl en Condoleanceregister.nl. Op die laatste site zijn al meer dan duizend reacties geplaatst.

Ook het kabinet heeft in een brief zijn medeleven betuigd met de nabestaanden van de brand. Burgemeester Schouwenaar heeft een brief gekregen van vice-premier Wouter Bos.

Zie ook:
- Brandweer Arnemuiden krijgt steunbetuigingen na drama
- Kerken staan stil bij drama Noordstraat Arnemuiden
- Vier meisjes omgekomen bij grote brand in Arnemuiden


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren