Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk op n286 in Poortvliet

Toegevoegd: 11-04-2008, 15.20 uur
Dodelijk ongeluk op n286 in Poortvliet
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Bij een aanrijding op de Postweg (N286) in Poortvliet is vrijdagmiddag een 53-jarige man uit de gemeente Tholen om het leven gekomen.


Het ongeluk gebeure rond 15.00 uur. Eén auto lag op zijn kant, een andere auto bleef overeind. Er was sprake van een beknelling. De brandweer van Tholen is opgeroepen om één persoon te bevrijden.
 
De traumahelikopter uit Rotterdam werd opgeroepen om de twee ambulances ter plekke medisch te ondersteunen. De gewonde werd met onbekend letsel met een ambulance overgebracht naar ziekenhuis De Lievensberg in Bergen op Zoom.

Het verkeer werd tussen de rotonde bij de Paasdijkweg en de kruising met de Kadijk omgeleid. Het ondervond nauwelijks hinder van het ongeluk. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft een onderzoek gestart naar de aanrijding.

De politie verzoekt getuigen die rond drie uur op de Postweg in Poortvliet iets van het ongeval hebben gezien of die automobilisten hebben gezien die afwijkend rijgedrag vertoonden, zoals gevaarlijk inhalen of met  te hoge snelheid rijden en dergelijke, zich te melden bij een politiebureau of bellen naar nummer 0900-8844.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gaby (13-4-2008 om 09:29)
Mensen stop toch eens met discuseren, lekker belangrijk ook, om te het naatje van de kous te willen weten, het is erg genoeg dat er een ongeval heeft plaatsgevonden, met deze afloop. Ik wens beide families en nabestaanden heel veel sterkte toe de komende tijd.
Adriaan (13-4-2008 om 00:56)
Ik wil via deze weg de naaste familie van het slachtoffer heel veel sterkte toewensen.
Brigitte (12-4-2008 om 23:44)
Wat maakt het op dit moment uit hoe dit verschrikkelijke ongeluk gebeurd is, het zal je man, je vader , je zoon of ander familielid maar zijn. Ik wens de fam heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd.
Anoniem (12-4-2008 om 20:41)
Vaak als je zoiets hoort denk je van wow das erg maar ja..ik ken diegene niet. Gistermiddag was dat voor mij even anders. Toen hoorde ik dat het een familielid van me was en dan pas besef je hoe erg en verschrikkelijk het is.
Een zeeuw (12-4-2008 om 17:48)
Familie en rondom, sterkte in dit verlies.
Rotterdam (12-4-2008 om 16:54)
Aan de reacties is wel weer te merken hoe beperkt mensen in hun gedachtegangen zijn. Inhalen mag niet! Dit mag je niet en dat mag je niet, is het niet veel gepaster voor condoleances Nabestaanden, heel veel sterkte en troost toegewenst in de moeilijke tijd die jullie voor je hebben!
Cookie-instellingen beheren