Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 42 km

Meisje (13) aangerand in Vlissingen

Toegevoegd: 28-05-2008, 17.11 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Nieuwe Zuidbeekseweg in Vlissingen is dinsdagavond een 13-jarig meisje uit die plaats aangerand door een tot nu toe onbekende jongeman.


Het meisje fietste rond 20.10 uur over het fietspad bij de Nieuwe Zuidbeekseweg in de richting van Paauwenburg. Ter hoogte van de Agrimarkt in Papegaaienburg werd het meisje van haar fiets getrokken en meegesleurd door de man.

Hij probeerde het meisje aan te randen maar omdat het meisje zich hevig verzette, gaf hij uiteindelijk op. Vervolgens ging de dader er op de fiets van het meisje vandoor in de richting van de Scheldemond. Waar hij daarna naartoe is gegaan, is niet duidelijk.


De politie is op zoek naar de dader. De verdachte is volgens de politie een blanke man van ongeveer 18 jaar oud. Hij heeft blond haar, droeg een bruin vest, had een spijkerbroek aan en droeg sportschoenen.

De politie zoekt ook getuigen. Rond het moment van de aanranding reed een meisje op een roze scooter met een Nijntje figuur erop, voorbij. De politie zou graag in contact komen met dit meisje. Zij en andere getuigen worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Vlissingen of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dit is niet normaal (28-5-2008 om 17:57)
In nog geen maand tijd. Mannen wat mankeren jullie? Kan er al geen kind meer naar een supermarkt om boodschappen en dan kan er weer geen vent van iemand afblijven! Politie kom nu eens meer in actie dit kan toch niet. Ze weten niet wat de die kinderen/meisjes/vrouwen aandoen!
Richard (28-5-2008 om 17:54)
Als ze hem pakken aan de hoogste boom ophangen, wel aan zijn edele delen.
Joost (28-5-2008 om 17:38)
Verschrikkelijk dat zelfs een zo jong meisje om deze tijd al niet veilig is op de openbare weg. Wat doet de overheid? Normen en waarden en verder? Als de dader gepakt wordt is misschien gedwongen kastratie een mogelijkheid!
Sjaak (28-5-2008 om 17:31)
Dat is al de derde keer de afgelopen tijd op de nieuwe zuidbeekseweg. Te zot voor woorden, je kinderen zijn al niet eens meer veilig terwijl het nog licht is op straat. Ik hoop dat die vent snel gepakt word en flink gestraft wordt.
An (28-5-2008 om 17:24)
Houd dit dan nooit op?? De jongens weten niet meer waar ze vanaf moeten blijven. Je kan moeilijk op elke hoek een politie-agent neerzetten. Je meiden binnenhouden voor dit soort dingen, en je jongens binnenhouden voor geweld op straat. Het leven is niet leuk meer hier!
Cookie-instellingen beheren