Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (18) gewond bij steekpartij Goes

Toegevoegd: 22-06-2008, 17.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij een steekpartij in het centrum van Goes is zaterdagavond een 18-jarige jongen uit Goes gewond geraakt.


Het steekincident vond rond kwart over elf plaats in de omgeving van de Oude Vismarkt. De 18-jarige Goesenaar sprak een 19-jarige man uit de gemeente Borsele aan op zijn luidruchtige gedrag. Vervolgens ontstond tussen beiden een handgemeen waarbij met een scherp voorwerp werd gestoken.

De 18-jarige jongen raakte gewond aan zijn schouder en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Kort na het voorval zijn door de politie drie mannen aangehouden, een 16-jarige inwoner van de gemeente Goes, een 17-jarige

Kapellenaar en een 19-jarige man uit de gemeente Borsele. Na verhoor werden twee van hen weer in vrijheid gesteld. De 19-jarige zit nog vast in een politiecel in Torentijd.

De politie Zeeland heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Scooterfreak (22-6-2008 om 18:04)
In mijn jonge jaren was het nog gewoon tik op de neus klaar en weg. Tegenwoordig is een blauw oog of een dikke lip niet meer genoeg er moet gelijk gestoken of nog erger geschoten worden. En die jongelui hebben tegenwoordig zo'n kort lontje dat er om het minste geringste een handgemeen onstaat.
Jan (22-6-2008 om 17:49)
Wanneer gaat de overheid de wet nou eens een beetje aanpassen.Anders komt er van die jongeren helemaal niks meer terecht.En komt er ook niks terecht van bijv. drugsverslaafden, fraudeurs, inbrekers, afpersers en de rest van al die zooi.De wet aanpassen dus.Met zooi bedoel ik lang niet alle jonger
Cookie-instellingen beheren