Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond in Kruiningen

Toegevoegd: 08-07-2008, 19.20 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Op de N289 bij Kruiningen is maandagavond rond 18.00 uur een motorrijder gewond geraakt.
 
De man, een 35-jarige inwoner van Yerseke, kreeg rond dat tijstip geen voorrang van een 53-jarige buschauffeur uit de gemeente Borsele. De motorrijder kwam hem tegemoet en kreeg geen voorrang toen de buschauffeur afsloeg.


De motorrijder is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd met borst- en beenletsel en een polsfractuur. De buschauffeur raakte niet gewond.
 
 
 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (12-7-2008 om 19:53)
Het blijft een kwetsbare groep en dat weten ze zelf ook. Daar moeten ze zelf rekening mee houden. Voorang nemen is gevaarlijk maar de schuld ligt niet altijd bij de motorrijder. Pas op met het uitschelden van motorrijders. De broer van deze gewonde is een aantal jaren met een motor verongelukt!
Jan (motorrijder) (9-7-2008 om 21:22)
Hier wordt de motorrijders wel even de schuld gegeven van ongevallen met motoren, en dat vind ik dus nergens opslaan zeker niet met dit ongeval.
Anne (9-7-2008 om 15:11)
Dit heeft niets te maken met in de spiegels kijken of jezelf zichtbaar maken voor een ander, zoals iedereen kan lezen staat in het bericht dat de motorrijder de bus tegemoet kwam rijden en dat de buschauffeur afsloeg zonder hem voorrang te geven, een duidelijk geval van iemand over het hoofd zien!
Hellen (9-7-2008 om 11:11)
Als mensen meer in de spiegels kijken zien ze ruim van te voren of er een motor aan komt, dat doen heel veel mensen te weinig. Natuurlijk blijft het een motorrijder kwetsbaar, en ze worden altijd over één kam geschoren dat ze altijd te hard rijden.
Wouter (9-7-2008 om 10:09)
Zonde voor de motorrijder, het blijft een kwetbare groep. Al moet ik wel zeggen dat moterrijders het zichzelf vaak gevaarlijk maken door ineens uit het niets naast of voor je te zitten. Auto's, en vooral bussen zijn wat minder wendbaar en een motor is vaak moeilijk te zien.
- (9-7-2008 om 07:17)
Als je niet gezien wordt kan er ook geen rekening met jou gehouden worden.
Cookie-instellingen beheren