Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 14 km

Explosie op Meiveld Middelburg

Toegevoegd: 24-07-2008, 08.07 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het Meiveld in Middelburg heeft zich woensdagavond rond 23.15 uur een flinke explosie voorgedaan. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.
 
Volgens de politie is uit onderzoek gebleken dat iemand een projectiel in een prullenbak heeft laten ontploffen. De ravage is groot: de prullenbak is compleet verdwenen en er zit een groot gat in de grond. De metaaldelen zijn op ongeveer 200 meter afstand terechtgekomen en er zijn een aantal bomen beschadigd geraakt.


De politie is op zoek naar personen die op bovengenoemd tijdstip in de buurt waren van het Meiveld of die informatie hebben over dit incident. Ze kunnen bellen met 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Corina (25-7-2008 om 00:38)
Wij hoorden de knal ook en die was zo luid, dat ik dacht dat er in het Sloe iets goed fout ging, dus ik ging gelijk bij de Torenweg kijken, maar niets te zien, iemand die spreekt over een kwajongens streek, die is niet wijs! Dit valt 'r echt niet meer onder! Maar een dader,die vinden ze toch niet.
L (25-7-2008 om 00:08)
Je moet er niet aan denken dat dit gebeurd met een prullebak tijdens de danceparade zaterdag as. Goed dus dat dit kennelijk serieus genomen wordt.
P (24-7-2008 om 23:31)
Dit vind ik geen geintje maar gewoon ziek! Wat als er net iemand de hond aan het uitlaten was? Dan had het een dodelijke afloop kunnen hebben. Hebben die gasten geen verantwoordelijkheidsgevoel ofzo?
Rob (24-7-2008 om 21:37)
Eerst maar even afwachten wat er uit het onderzoek komt voordat de jeugd weer aangekeken wordt? Ben het zat van alles krijgt de jeugd de schuld terwijl bij ons in de supermarkt 90% van wat betrapt wordt ouderen zijn die jatten. Ben het een beetje zat het is niet altijd de jeugd !!!
John (24-7-2008 om 21:16)
De politie moet eens wat meer in deze wijken toezicht houden en vooral 's avonds en dan natuurlijk niet met de auto met groot licht want dat werkt niet echt, gewoon op de fiets. Dat lijkt mij het beste.
Tijs (24-7-2008 om 19:54)
@Henk: Wat dacht je van bewijzen?? Zomaar 'de hangjeugd' oppakken werkt niet natuurlijk hé...
Cookie-instellingen beheren