Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt informatie over overval

Toegevoegd: 14-10-2008, 17.02 uur
Politie zoekt informatie over overval
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - De politie gaat morgen in Kloosterzande flyers verspreiden in de hoop meer te weten te komen over een recente overval in het dorp.

Op zondag 28 september werd rond 17.30 uur het tankstation van Aers aan de Rijksweg overvallen door een gemaskerde man die er vervolgens op een fiets vandoor ging. Tijdens zijn vlucht viel de overvaller met de fiets, van het merk Cross en het type Paradox, deze achter en ging hij er te voet vandoor. De politie zoekt mensen die weten wie deze fiets in zijn bezit heeft gehad of er gebruik van maakte.

Politie Zeeland vraagt getuigen de informatie door te geven op nummer 0900-8844. Ook kan men bellen naar Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren