Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Buitenbrandje Oost Souburg

Toegevoegd: 15-10-2008, 00.15 uur
Buitenbrandje Oost Souburg
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De brandweer heeft dinsdagavond een buitenbrandje geblust nabij de kruising van Groot Abeele, de Lekstraat en de Middelburgsestraat in Oost-Souburg.
 
Een alerte buurtbewoner had rond 23.40 uur ontdekt dat er rook kwam uit een flinke stapel gemaaid riet. De brandweer werd gebeld en deze rukte kort daarop met één voertuig uit om het vuur te blussen.
 
De brand is geblust en het riet is uit elkaar getrokken. Na de bluswerkzaamheden is het fietspad weer grotendeels vrijgemaakt van het uit elkaar getrokken riet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (15-10-2008 om 13:20)
Jah, dat vind ik nou ook. Opruimen dat zooitje, dan kan dit soort dingen niet meer gebeuren.
Kees (15-10-2008 om 12:39)
Dit is om brand vragen ,was is er nog mooier dan dat in de brand te steken . gemeente doe daar wat aan.
Jan (15-10-2008 om 12:21)
Is een herhaling van feiten. Enkele weken terug heeft er nabij Papegaaienburg ook reeds een stapel riet in de brand gestaan. De daders moeten zich realiseren dat iedere uitruk van de Brandweer veel geld kost. De waterbeheerder kan het riet het beste meteen laten afvoeren. Voorkomt dit soort zaken.
Souburger (15-10-2008 om 09:55)
Ja dan moeten ze het maar is gelijk opruimen en niet dagen of weken laten liggen .
Cookie-instellingen beheren