Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 71 km

Auto uitgebrand bij garage Poppe Vlissingen

Toegevoegd: 11-02-2009, 01.27 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op het terrein van Volkswagen- en Audi-dealer Poppe aan de Gildeweg in Vlissingen is vannacht een auto in vlammen opgegaan.
 
Rond 00.45 uur werd vanaf de Nieuwe Vlissingseweg gemeld dat er flinke vlammen te zien waren. Al snel bleek dat deze afkomstig waren van het terrein van de autodealer. De Middelburgse brandweer werd opgeroepen om het vuur te blussen.
 
De spuitgasten konden door snel ingrijpen voorkomen dat het vuur oversloeg naar het aangrenzende pand en andere voertuigen. Wel brandde één auto volledig uit en raakten enkele andere voertuigen beschadigd. Twintig minuten na de melding was het vuur onder controle.
 
De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (11-2-2009 om 22:45)
Auto was al total loss. Wat er gebeurd is is een raadsel.
Heiniken (11-2-2009 om 20:14)
Wat erg..........jammer van die auto zeg!!!
R. de Bokx (11-2-2009 om 19:47)
Wel vreemd zo op een korte tijd weer een auto in brand bij een dealer? gelukkig niet nog meer auto's zoals bij de ford dealer in goes!
Brandweerman (11-2-2009 om 17:22)
De Audi stond daar omdat hij eerder die dag schade had gereden en was vermoedelijk al total-loss voor de brand. De brand is zeer waarschijnlijk door kortsluiting ontstaan en daarnaast stond het toegangshek onder stroom, dus is brandstichting bijna uit te sluiten.
Pils (11-2-2009 om 13:14)
Meneer bier, reken maar zo ieder incident heeft een oorzaak. Dit heeft niet maar dan ook niets met de dealer te maken
Bier (11-2-2009 om 12:22)
Hopelijk voor de dealer dat hij in de fik is gestoken! Zou anders slechte reclame zijn voor audi en/of de dealer; Dat ie spontaan in brand vliegt ;)
Cookie-instellingen beheren