Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ernstig ongeluk in Oostburg

Toegevoegd: 03-03-2009, 10.31 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

OOSTBURG - Bij een ernstig ongeluk op de Lange Heerenstraat in Oostburg zijn dinsdag drie personen gewond geraakt, waaronder een kind.


Het ongeluk vond rond 10.25 uur plaats. Een 47-jarige vrouw uit Brugge reed in haar auto richting Schoondijke. Naast haar zat een 75-jarige man uit Brugge en achterin zat haar kleinkind (leeftijd niet bekend). 

Voor de kruising met de Nozemansweg raakte de auto met de rechter wielen in de berm. De vrouw wilde de auto weer de weg op sturen maar verloor hierbij de macht over het stuur. De auto schoot vervolgens rechts door de berm, over het fietspad en kwam op de kop tot stilstand in de sloot. De 47-jarige vrouw en haar kleinkind konden zelf uit de auto komen. De vrouw was licht gewond en haar kleinkind had schaafwonden aan het hoofd. De 75-jarige man zat bekneld voorin de auto.

De brandweer van Oostburg en Cadzand kwam met groot materiaal ter plaatse en hebben de man uit de auto bevrijd. De traumaheli uit Rotterdam kwam ook ter plaatse om medische bijstand te verlenen. De drie inzittende van de auto zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Brugge voor verdere behandeling.

De auto waarin ze zaten is total loss.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ruud (3-3-2009 om 20:27)
Het zoveelste ongeval na in de berm geraakt te zijn, wanneer gaan ze dit eens opnemen tijdens de rijlessen. Hier is geen onderzoek voor nodig rij zelf maar eens (langzaam en alleen als het kan !!!!!!!!!) door de berm .Let maar op wat je reactie is...
Bezorgde moeder (3-3-2009 om 19:07)
To Wim de Graaf: Jij kan toch niet weten waarom ze in de berm kwam? Kan wel zijn door een tegenligger die te ver over de streep kwam omdat die niet oplette: bellen oid, waardoor geen concentratie op het autorijden is. Laat ze zulke bestuurders maar eens onderzoeken en waarschuwen/bekeuren!
MotoRob (3-3-2009 om 17:49)
Wordt het niet eens tijd dat je tijdens autorijles leert wat je in dit soort sithouaties moet doen? Als motorrijder moet je achtjes draaien en een noodstop maken tijdens het examen, om maar 2 voorbeelden te noemen.
S (3-3-2009 om 17:26)
Wat heeft de leeftijd van het (klein) kind nu weer met dit ongeluk te maken? NIETS . Denk eerst eens even na voordat je je oordeel klaar hebt. Sterkte aan de slachtoffers, dit kan iedereen gebeuren.
Rick (3-3-2009 om 17:10)
Er is toch een onderzoek op komst over de oorzaak van bermongevallen? De inkt van dit bericht is nog niet droog en voila, men kan beginnen... Wat zitten mensen te suffen of andere dingen te doen behalve autorijden!!
Wim (3-3-2009 om 16:29)
Een pluim voor brandweer en ambulances,geeft toch een veilg gevoel thx
Cookie-instellingen beheren