Weerbericht:
Sluierwolken, vooral in het noorden kans op een mistbank, overdag zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Doden en gewonde bij ongeluk

Toegevoegd: 15-05-2009, 06.47 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Twee mannen zijn vannacht overleden nadat zij in ernstige gezondheidsproblemen waren gekomen bij een bedrijf aan de Europaweg Zuid in Ritthem. Een ander ligt nog in het ziekenhuis.

De drie mannen, waarvan nog geen personalia bekend zijn, waren rond 01.20 uur aan het werk in een oven toen zij onwel werden en buiten bewustzijn raakten. Volgens de politie is een tekort aan zuurstof daar vermoedelijk de oorzaak van.

Eén van de drie werd naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De twee anderen werden naar Vlissingen gebracht. Twee van hen zijn daar vanochtend overleden. Volgens de politie verkeert deze man voor zover bekend niet in levensgevaar.
  
Waardoor het zuurstoftekort in de oven precies is ontstaan is niet bekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Julia de Wolf (15-5-2009 om 21:39)
Ook ik kreeg het trieste bericht te horen. Ik wens mede omdat mijn vader bij één van de mannen heeft samengewerkt wens ik iedereen heel erg veel strekte en heel veel sterkte in deze zeer moelijke tijd
Ed.en.angela (15-5-2009 om 21:09)
Het is een verschikking wat er gebeurt is bij deze willen wij de nabestaande en de collega,s veel sterkte wensen met dit verlies en natuurlijk ook veel sterkte gewenst voor de collega en familie die in het ziekenhuis ligt . wat er gebeurt is gaat niet in je kouwe kleren zitten.STERKTE.
Caroliene (15-5-2009 om 20:21)
Verschrikkelijk gewoon zoveel ellende in korte tijd
R (15-5-2009 om 18:33)
Ik bid voor alle fam. en nabestaanden. Zelf heb ik ook iemand verloren. Je gaat eraan kapot. Veel sterkte en liefs.
B. (15-5-2009 om 18:02)
Sterkte voor iedereen, vreselijk bericht. Familie vrienden, collega's gecondoleerd.
Cor (15-5-2009 om 17:33)
Behoorlijk kapot van het bericht dat de jongens waarmee ik jaren in de ploeg heb gewerkt verongelukt zijn. Ik wens alle familie, vrienden en collega's veel sterkte om dit verlies te verwerken.