Vier gewonden bij ongeval Zeelandbrug

Toegevoegd: 01-06-2009, 18.09 uur

Vier gewonden bij ongeval Zeelandbrug
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - Bij het ongeval op de Zeelandbrug vanmiddag zijn in totaal vier personen gewond geraakt. De Zeelandbrug is inmiddels weer open.

Vanmiddag rond 16.40 uur vond er middag op de Zeelandbrug een ongeval plaats tussen meerdere personenauto's. Volgens de politie zaten drie slachtoffers bekneld in hun voertuig. Deze zijn door de brandweer bevrijd. De slachtoffers zijn met ambulances overgebracht naar ziekenhuizen in Dirksland en Goes. Over de toestand van de gewonden is nog niks bekend.

Het verkeer kon vanaf 18.20 uur weer langzaam verder rijden over de brug. Het duurde echter nog enige tijd voordat alle drukte rondom de brug weer opgelost was.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ab (1-6-2009 om 20:58)
De Zeelandbrug is veilig en er gebeuren nauwelijks ongevallen op de Zeelandbrug. En het kan altijd gebeuren dat er iemand inhaalt, maar tijdens deze hoogtijdagen kan dit niet. Ze moeten ook de borden weghalen van trajectcontrole dan zou er wat harer gereden worden en ook niet ingehaald worden.
Dima (1-6-2009 om 18:49)
Veroorzaker van dit ongeluk !! is weer iemand die zo nodig 'moest' inhalen.... ze mogen diegene van mij zijn rijbevoegdheid ontnemen!!! Onze zoon belde zojuist dat hij als eerste bij de slachtoffers was; wat hem opviel was dat er zo weinig mensen uit hun auto komen om eerste hulp te verlenen!!