Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man betaalt kinderen voor seks

Toegevoegd: 18-08-2009, 10.37 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie en het Openbaar Ministerie doen onder-
zoek naar een man die in onze provincie minderjarige meisjes ronselt voor seks. Hij zou hen daarvoor geld en beltegoed geven.


Een 15-jarig meisje heeft aangifte gedaan tegen de man. In totaal zouden echter zeker negen kinderen het slachtoffer zijn geworden van de man. De verdachte zou bedragen tussen de 150 en 300 euro betalen om seksuele handelingen bij hem te verrichten. In sommige gevallen zouden ook filmopnames zijn gemaakt.

De contacten met de man zijn vermoedelijk gelegd via het internet, maar hierover is nog geen officiële informatie. De politie heeft de dader volgens het Algemeen Dagblad opgespoord aan de hand van zijn bankrekeningnummer.
 
De verdachte, een 43-jarige, zou in Middelburg zijn aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wendy (19-8-2009 om 11:31)
Moeder die ook aangifte heeft gedaan. Het is allemaal walgelijk wat er is gebeurt. Maar er wordt echt werk van gamaakt. Dochter schaamt zich dat dit is gebeurt.
Zeelandforum.nl (19-8-2009 om 11:24)
Ten tijde van oorlog en revolutie vinden juist de meeste verkrachtingen plaats, niet zo'n heel goed idee dus.
Man/vader (19-8-2009 om 08:08)
Ik snap niet dat er hier nog mensen zijn die voor dit figuur opkomen. Hij is ook opgepakt voor bezit van kinderpono. Dit kun je als normaal mens nooit goed vinden. Ze moeten hem ze leven lang op sluiten maar dit zal wel niet gebeuren over weekje zal ie wel weer op de spinhuisweg lopen.
Mark (19-8-2009 om 07:33)
In de krant en op het nieuws vertellen waar en wanneer,....en laat zo iemand maar los op de markt. Denk dat het hem dan wel word afgeleerd,...ik zou in ieder geval niet afwezig zijn!!
S (19-8-2009 om 04:55)
! Het volk is het zat met zulke 'mannen' !! Er wordt door de overheid, zoals zoveel dingen standaard nix aan gedaan , ik denk dat dat zelfde volk maar s een keer wakker moet worden en zelf zulke achterlijke idioten aanpakt!, dat werkt een stuk beter denk ik !! tijd voor een REVOLUTIE!!!!!
Dennis (19-8-2009 om 01:18)
Een andere keer hield een 35 jarige man een 16 jarig meisje 1,5 jaar gevangen, had haar afhankelijk gemaakt met cocaine en al die tijd verkracht, haar ouders deden aangifte, politie machteloos, buren deden aangifte die dit zagen, politie deed niets. bah, onze "burgerbeschermers".
Cookie-instellingen beheren