Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 118 km

Vier jongens opgepakt voor overval Terneuzen

Toegevoegd: 07-11-2009, 15.36 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft naar aanleiding van de overval gisteravond op een cafetaria in Terneuzen in totaal vier minderjarige jongens aangehouden.


De vier jongens, één van 13-jaar oud en drie van 14 jaar oud en allen afkomstig uit Terneuzen, worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de overval die om 21.00 uur werd gepleegd op snackbar 'De bloemenbuurt' in de Geraniumstraat.

Tijdens de overval werd een vrouw die aan het werk was in de horecagelegenheid bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Er is een geldbedrag buitgemaakt. De vier jongens konden vrijdagavond en zaterdagochtend vroeg worden opgepakt. Zij zijn in verzekering gesteld.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek.
 
Zie ook:
- Overval op cafetaria in Terneuzen (06-11-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (7-11-2009 om 20:26)
Trek die bandieten een zwart-wit gestreept pak aan en laat ze de hele week de complete binnenstad maar met een ouderwetse heksenbezem aanvegen. Kan iedereen zien dat er wat mis is met deze gasten en de straten worden ook weer proper. Ze moeten zo gestraft worden dat ze zich wel een keer bedenken
Olcay (7-11-2009 om 20:21)
Waar gaat dit heen met de jeugd?! ze beginnen steeds vroeger en vroeger
D. (7-11-2009 om 20:18)
Jeetje minderjarig en al op geld azen. De jeugd word steeds brutaler, dus moet er strengere regels komen. Ik hoop dat het cafetaria over het incident heen komt.
Rico (7-11-2009 om 19:40)
De jeugd van tegewoordig,moet niet gekker worden. en zal me niks verbazen of ze mogen na verhoor weer naar huis.vind dat de ouders verantwoord zijn ligt duidelijk aan de opvoeding lijkt me. gelukkig geen gewonden gevallen verder.
WRX (7-11-2009 om 19:11)
Ik ben benieuwd wat voor afkomst zulke snotneuzen hebben!
TT (7-11-2009 om 18:33)
Ongehoord,zo jong nog. Hoop dat de ouders een goede reden hebben om hun kind(eren) zo te verwaarlozen,dat ze al op deze leeftijd crimineel moeten zijn. en die kids? pscyholoog moet er maar 's mee praten + een tijd gevangenis! Vind het echt schandalig van kinderen en hun ouders/verzorgers!
Cookie-instellingen beheren