Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt Vlissingse overvaller (32) aan

Toegevoegd: 13-11-2009, 14.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft maandagmiddag in Vlissingen een man opgepakt in verband met een overval in mei van dit jaar.
 
De 32-jarige Vlissinger heeft in de nacht van 23 op 24 mei een 24-jarige plaatsgenoot overvallen in de Schuitvaartgracht in Vlissingen. Het slachtoffer had die avond een redelijk geldbedrag gewonnen in de plaatselijke speelhal. Vermoedelijk was dit door andere bezoe-kers van de speelhal, waaronder de verdachte, was opgemerkt.
 
Toen het slachtoffer na sluitingstijd van de speelhal op weg was naar huis werd hij onder bedreiging van een wapen gedwongen zijn portemonnee af te geven. Hij wist zijn belager van zich af te slaan en weg te vluchten. De portemonnee is niet in handen gekomen van de verdachte.
 
De 32-jarige heeft ondertussen bekend het feit te hebben gepleegd. Hij blijft voorlopig ingesloten. In dit onderzoek is de politie is nog wel op zoek naar een tweede verdachte.
 
Zie ook:
- Mannen overvallen in Vlissingen (25-05-2009)

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yvon (13-11-2009 om 16:33)
Ik,wed dat de dader het al eerder gedaan hebt,wanneer gaat de rechters nu eens de straffen opleggen wat ze verdienen..geen advocaat moet zulke mensen verdedigen..op sluiten en nooit meer naar omkijken..
Cookie-instellingen beheren