Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen belandt in tuin Vrouwenpolder

Toegevoegd: 09-12-2009, 12.58 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - Een vrachtwagen is woensdag aan het einde van de ochtend in een tuin van een woning langs de N57 bij Vrouwenpolder gereden.
 
Het ongeval vond rond 11.00 uur plaats. De bewoonster van het pand was op dat moment aan de voorzijde van de woning een kopje koffie aan het drinken en schrok van het lawaai dat de truck teweegbracht. De vrachtwagen reed eerst in de berm en ramde vervolgens een tuinhek om uiteindelijk halverwege de voortuin tot stilstand te komen.
 
De bestuurder raakte niet gewond. Het tuinhek kwam deels vast te zitten onder de truck. Met een kraan is de oplegger van de vrachtauto losgekoppeld. Hierna is de vrachtauto zelf uit de tuin getrokken. Hoe groot de schade precies is, is nog niet duidelijk.
 
Het verkeer werd enige tijd omgeleid.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buggybabe (10-12-2009 om 00:06)
Ik belande daar op zijn kop en reed NIET te hard. Soms kan je gewoon pech hebben.
Jacobse (9-12-2009 om 23:17)
Mensen, vergeet niet dat het wekenlang geregend heeft en de bermen van de wegen zo dun en drabberig als erwtensoep zijn !! Als er één wiel in de berm gaat, hoeft niet hard te gaan, dan is het hele spulletje bijna of helemaal niet meer goed te corrigeren.
Leo (9-12-2009 om 22:37)
Als iedereen het zo zou doen zoals jan het zegt gebeuren er geen ongelukken meer maar wat jan waarschijnlijk nog niet zo goed weet , een auto wordt nog steeds door een mens bestuurd en ik ken geen enkel mens zonder fouten en een ongeluk zit in een verdomd klein hoekje en soms in een bochtje
A (9-12-2009 om 22:33)
@ mathijs....je mag er 80, en dat ben ik met je eens, en ook moet ik zeggen dat ik me iriteer als ze daar zoals bijna altijd 60 of 70 rijden, maar...dit is een vrachtwagen van 2,50mtr breed, en bijna 18 meter lang die op die weg de grootste moeite heeft om binnen de belijning te blijven.......
A (9-12-2009 om 22:32)
ook al ben je nog zo'n goede chauffeur, dan is en blijft dit een te gevaarlijke weg omdat hij veel te smal is, en de bochten te scherp zijn om er dan 80 te rijden. en bovendien hoort deze vrachtwagen gewoon de a58 te nemen naar het havengebied, maar dit is korter!
Matthijs (9-12-2009 om 20:22)
@Jan. Lekker kortzichtig! Veel succes met het in de toekomst halen van je rijbewijs. Je mag daar 80 dus hij heeft niet te hard gereden. Maar ja wat weet jij van het chauffeursvak..
Cookie-instellingen beheren