Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen belandt in tuin Vrouwenpolder

Toegevoegd: 09-12-2009, 12.58 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - Een vrachtwagen is woensdag aan het einde van de ochtend in een tuin van een woning langs de N57 bij Vrouwenpolder gereden.
 
Het ongeval vond rond 11.00 uur plaats. De bewoonster van het pand was op dat moment aan de voorzijde van de woning een kopje koffie aan het drinken en schrok van het lawaai dat de truck teweegbracht. De vrachtwagen reed eerst in de berm en ramde vervolgens een tuinhek om uiteindelijk halverwege de voortuin tot stilstand te komen.
 
De bestuurder raakte niet gewond. Het tuinhek kwam deels vast te zitten onder de truck. Met een kraan is de oplegger van de vrachtauto losgekoppeld. Hierna is de vrachtauto zelf uit de tuin getrokken. Hoe groot de schade precies is, is nog niet duidelijk.
 
Het verkeer werd enige tijd omgeleid.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willemien (9-12-2009 om 14:02)
Of te hard gereden?????? dan is de bocht idd lastig!!!!!!!!!!!
Buba (9-12-2009 om 13:35)
Sterkte mevrouw en chauffeur. Die bocht is een lekkere doordraaier. Geen pretje om zo je vrachtwagen neer te zetten
Audrey Aspeslagh (9-12-2009 om 13:35)
Het ongeval was niet om 11.00 uur maar al om 10.20 uur ik zat er achter en schrok zo van de vrachtwagen dat ik vol aan in de remmen moest van schik ban ik gelijk naar het werk gereden in Kamperland. Ik ben blij dat de bestuurder ongedeerd is!!
Buggybabe (9-12-2009 om 13:15)
Lastig bochtje. Heb daar een keer met mijn bus op zijn kop gelegen!
Cookie-instellingen beheren