Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij overval woning Krabbendijke

Toegevoegd: 06-01-2010, 22.05 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - In de Lodijkstraat in Krabbendijke is dinsdagavond een poging tot overval gepleegd op een woning.


Tussen 19.30 en 20.30 uur probeerde een donker geklede dader de woning binnen te dringen. Bij de overval werd geweld gebruikt en de 60-jarige vrouw die in het huis aanwezig was liep hierdoor licht letsel op.

Uit de woning is niets weggenomen. Mogelijk is de dader al eerder aan de deur bij de woning geweest. De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Goes of te bellen naar het telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (7-1-2010 om 18:08)
Zelf woon ik in een straat met veel oudere mensen. Laatst liep een jongeman continu bij de buurvrouw (83) naar binnen te kijken. Heb gelijk contact gezocht, het was al bij 9. Bleek het haar neefje te zijn. Maar het had ook anders kunnen zijn. Ze was wel gerust dat er een beetje op haar gelet wordt.
Ikkuh (7-1-2010 om 15:16)
Heel veel sterkte toegewenst voor deze vrouw!
F (7-1-2010 om 13:30)
@colin: dat is een ander 'ras' hoor dat zulke dingen doet..Namelijk het 'ras' dat te bedonderd is om te gaan werken...Heeft niks met huidskleur oid te maken maar met het (of liever: nog het gebrek aan) karakter...
T (7-1-2010 om 11:04)
Nieuwe jaar nieuwe kansen..... En de ellende blijft maar door gaan. Dit soort gasten meteen flink aanpakken. t Houdt ook gewoon nooit op. De mensen die dit flikken moeten zelf maar eens flink overvallen worden.
Colin (7-1-2010 om 07:29)
Veel sterkte voor de mevrouw. Je bent nergens veilig meer tegenwoordig. Dag in dag uit lees je schokkende dingen wat mensen elkaar aandoen..je schaamt je gewoon om tot het zelfde ras te behoren!
Cookie-instellingen beheren