Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer zet woning in lichterlaaie

Toegevoegd: 01-02-2010, 15.52 uur
Foto 8 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alwin (1-2-2010 om 19:56)
Ik wil even zeggen dat je alleen een reactie moet geven als je het artikel echt gelezen hebt. Het huis moest gesloopt dus het boeit niet of het goed is gebleven.
Tom (1-2-2010 om 19:55)
Wooninstanties zijn soms echt verkeerd bezig. Mensen investeren soms honderden tot duizenden euro's om de woning weer in de oorspronkelijke staat te krijgen, Blijkt later dat ze worden gesloopt of zoals nu in de fik worden gestoken.....
A (1-2-2010 om 19:54)
Reality oefeningen zijn natuurlijk altijd goed op z'n tijd lijkt mij, maar als ik dan de reactie lees van R vind ik het wel erg zonde voor z'n zus en natuurlijk belachelijk van LÉscaut.
Loeki (1-2-2010 om 19:00)
Kurby, je moet wel lezen natuurlijk. het pand werd toch al gesloopt. Trouwens, altijd al gedacht dat er bij de brandweer ook piromanen zaten... Leuke oefening... dat huisje van het brandweer oefen center kenden ze vast al uit hun hoofd.
Van leeuwen (1-2-2010 om 18:39)
Hallo, je heb helemaal gelijk wat betreft het terug zetten naar de oude staat terwijl er gesloopt word.. Alleen is het wel voor de brandweer een kans om te trainen in een echte woning met alle gevaren van dien... Dat neemt niet weg dat je zus veel werk heeft verzet voor jan l.l.
@ Patrick (1-2-2010 om 18:33)
Het is belangrijk dat er zo echt mogelijk geoefend wordt, in een echte straat. Wat als jouw huis eens een keer in de fik staat? Dan wil je ook dat deze hulpverleners op de juiste manier handelen!! Dus geen weggegooid geld maar een goede investering lijkt mij!
Cookie-instellingen beheren