Weerbericht:
Hier en daar zon en een enkele bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vrouw geslagen bij poging beroving

Toegevoegd: 02-03-2010, 13.39 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de parkeerplaats bij de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen is maandagavond een 26-jarige Vlissingse vrouw door een onbekende man geslagen.

De vrouw stapte op de parkeerplaats uit haar auto. Op dat moment kwam een man op haar af die haar beetpakte en om geld vroeg. Toen de vrouw zei niets bij zich te hebben, kreeg ze een klap in het gezicht.

Daarna rende de man weg in de richting van de Boulevard.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Li (2-3-2010 om 18:00)
Het wordt steeds gekker in zeeland heb je geen geld of waardevolle spullen bij wordt je tegenwoordig maar aangepakt en krijg je slaag,stoere vent hoor een vrouw weer het slachtoffer maken van een misdrijf,als je zo een grote vent ben blijf dan staan tot de politie komt dan ben je een vent
Moniek (2-3-2010 om 17:23)
Asociaal, die vrouw is zich zeker rot geschrokken. Vast 1 of andere zwerver ofzo. Sterkte!
Ron (2-3-2010 om 16:01)
Wat leven we toch in een misselijke wereld ! Laat elkaar toch met rust, kunnen we nog veilig over straat ? Sterkte aan die mevrouw.
Natas (2-3-2010 om 15:24)
Vraagt de gemeente zich af,hoe kan dat nou? dat vlissingen niet meer aantrekt?.... verpuaperd,ach word wakker! het heeft een oorzaak alleen wil men dat niet onder ogen zien,lege winkels,pogingen tot berovingen.pak de oorzaak eens aan mischien red vlissingen het nog.....kijk om u heen,word wakker..
Marco (2-3-2010 om 15:21)
Jammer ik woon er vlakbij,maar als ik het gezien had, had ie met mij te doen, totdat de politie er was,hij blijft en laat een ander met rust.,regelmatig sta ik achter te kijken, en zie nog weleens wat,de ratten zie je gewoon ,maar ze blijven van andere af en eigendommen,weer vlissingen bah.....
Mozes (2-3-2010 om 13:50)
Voor al het geld wat wij jaarlijks in de automaten gooien, mag er wel eens wat aan camera bewaking worden gedaan.