Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

Jongen met neppistool aangehouden

Toegevoegd: 06-03-2010, 17.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagavond een 15-jarige Vlissingse jongen opgepakt die rondliep met een nepvuurwapen.

Enkele getuigen hadden rond 20.40 uur aan surveillerende agenten verteld dat er in de omgeving van de Walstraat een jongen liep met een nepvuurwapen tussen zijn broeksband. De jongen liet het wapen regelmatig aan mensen zien.

De aangehouden 15-jarige jongen, die aan het opgegeven signalement voldeed, is kon ter plekke worden opgepakt. Hij bleek een klappertjespistool bij zich te hebben. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (8-3-2010 om 12:40)
@vliss. IDD! Als het een 40 jarige was geweest van buitenlandse komaf, dan had de politie niet gedurft om op te treden. Dan zagen ze wel heel toevallig een fietser zonder licht die een boete MOET hebben.
Jo (8-3-2010 om 12:24)
Mike b, als je 15 jaar bent loop je niet meer met een klappertjespistool rond. Dat doe je als je maximaal 10 jaar bent. Ik weet niet welke jeugd jij hebt gehad maar dit is niet normaal.
Vliss (7-3-2010 om 16:46)
Politie is zielig beter gaan ze echte mensen met echte wapens oppakken
Ano (7-3-2010 om 13:46)
@mike b: speelde jij op je 15e nog cowboytje dan;-)
Mike b (7-3-2010 om 12:18)
Nog niet zo lang geleden vond ieder het normaal dat hun kind soldaatje ,ridder ,of cowboy speelden,en liepen er hele groepen op elkaar te schieten spelendewijs. Nu zou een hele stad moeten vrezen wat een ventje met een klapperpistool wel niet aan kunnen richten.
Zoop (7-3-2010 om 11:48)
@ anoniem, goed gezien, er heerst daar zo een angst en onrust in die buurt dat ze iemand met een klappetjespistool al als reële bedreiging ervaren. de angst regeert, zeker dankzij de uiterst polariserende media die alleen maar aan geld uitzuigen denkt....
Cookie-instellingen beheren