Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Jongen met neppistool aangehouden

Toegevoegd: 06-03-2010, 17.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagavond een 15-jarige Vlissingse jongen opgepakt die rondliep met een nepvuurwapen.

Enkele getuigen hadden rond 20.40 uur aan surveillerende agenten verteld dat er in de omgeving van de Walstraat een jongen liep met een nepvuurwapen tussen zijn broeksband. De jongen liet het wapen regelmatig aan mensen zien.

De aangehouden 15-jarige jongen, die aan het opgegeven signalement voldeed, is kon ter plekke worden opgepakt. Hij bleek een klappertjespistool bij zich te hebben. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike b (6-3-2010 om 22:03)
Zielig hoor, zeker zelf nooit met een neppistool gespeeld vroeger.
Andre (6-3-2010 om 20:14)
Ongeloofelijk wat een land leven wij in, een 15 jarig kind bekeuren omdat hij een klappertjes pistooltje bij zich draagt. Is er nog iemand die repect op kan brengen voor politiemensen, nou ik niet, integendeel. En die mensen die de politie hebben gewaarschuwd die sporen ook niet.
Lion (6-3-2010 om 19:11)
In die jongen zijn ogen,is dit misschien stoer,als je kijkt wat voor spellen er gemaakt worden!!! Tis idd nep oke.maar dat zie je tegenwoordig niet. Helaas.misschien kan daar eens wat aan gedaan worden een kleur voor de nppers ofzo. Nu heeft hij pverbaal,vind het beetje onzin maar toch
Hennie (6-3-2010 om 18:41)
Tsja, leerling crimineel. Volgend jaar wordt u door die hufter beroofd! Naam en foto op Internet! DE OPLOSSING en dan nog het liefste met adres
Klapper (6-3-2010 om 17:49)
Ojah voor een klappertjes pistool krijg je boete, wat is dat nou weer voor onzin !! als het nou een bibigun was oke ! maar een klappertjes pistool beetje zielig hoor!
Cookie-instellingen beheren