Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen met neppistool aangehouden

Toegevoegd: 06-03-2010, 17.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagavond een 15-jarige Vlissingse jongen opgepakt die rondliep met een nepvuurwapen.

Enkele getuigen hadden rond 20.40 uur aan surveillerende agenten verteld dat er in de omgeving van de Walstraat een jongen liep met een nepvuurwapen tussen zijn broeksband. De jongen liet het wapen regelmatig aan mensen zien.

De aangehouden 15-jarige jongen, die aan het opgegeven signalement voldeed, is kon ter plekke worden opgepakt. Hij bleek een klappertjespistool bij zich te hebben. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natascha (7-3-2010 om 10:18)
Waar gaat het naar toe nu is het een klapertjes pistool maar ook daar kan je een overval mee plegen belachelijk ze zouden het niet meer mogen verkopen vind ik. Maar dit ik nu wel de verand woording van de auders en laat hem naar halt gaan leert hij hopelijk van
Ed (7-3-2010 om 10:15)
Als die jongen nou met dat nepding op mij zou hebben richt wordt ik daar niet vrolijk van. Sommige mensen weten misschien niet eens dat het een neppe is. Nep of niet nep, maakt mij niet uit. Die jongen is 15 en dacht ik toch wel oud genoeg om zulke rare stommiteiten achterwege te laten.
Natas (7-3-2010 om 10:05)
Hij wil laten tonen dat ie de man is,en dat we bang voor hem moeten zijn,kun je nagaan hoe bang deze jongen zelf was en onzeker,en dan met een klappertjes lopen dan ben je toch triest! hij was vast en zeker van iets van plan uitte vreten,hou hem maar lang vast.
Anoniem (7-3-2010 om 08:02)
Wees blij dat er politie is en dat ze hem hebben meegenomen. Het is niet normaal als dat kind het pistool telkens laat zien aan mensen. Ookal was het voor de grap. Sommige mensen zijn maar al te voorzichtigin die gemeente, omdat er teveel gebeurd daar.
Edwin (7-3-2010 om 07:50)
Rondlopen met een neppistool dat niet van echt te onderscheiden is, is strafbaar, Stel dat hij iemand tegen was gekomen met een echt wapen, dan had die persoon hem misschien wel neergelegd, als hij zich bedreigd voelde. Want wie kan goed onderscheid maken tussen echt en nep? Terechte actie, dus!!
Goed gedaan (7-3-2010 om 07:50)
Goed gedaan politie en burgers. Een jongen van 15 loopt normaliter niet met een klapperpistool. Tegenwoordig is het gewoon uitkijken zeker in de stad op vrijdagavond is het toch een apart sfeertje.
Cookie-instellingen beheren