Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen met neppistool aangehouden

Toegevoegd: 06-03-2010, 17.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagavond een 15-jarige Vlissingse jongen opgepakt die rondliep met een nepvuurwapen.

Enkele getuigen hadden rond 20.40 uur aan surveillerende agenten verteld dat er in de omgeving van de Walstraat een jongen liep met een nepvuurwapen tussen zijn broeksband. De jongen liet het wapen regelmatig aan mensen zien.

De aangehouden 15-jarige jongen, die aan het opgegeven signalement voldeed, is kon ter plekke worden opgepakt. Hij bleek een klappertjespistool bij zich te hebben. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (7-3-2010 om 11:44)
Was het nu een klappertjes pistool of een op echt gelijkend nep wapen ? daar zit nog al verschil in...
J (7-3-2010 om 11:22)
Goed zo , hoop dat die gast een flinke bekeuring krijgt. Niks a gossie wat zielig voor die gast, al is het dan een speelgoed pistool , daar loop je thuis dan maar mee rond en niet op straat. Sommige van die speelgoed pistolen lijken zo echt , daar zou je je rot van schrikken .
Ano (7-3-2010 om 11:14)
Dom hoor! dreigen met een nep pistool! je kan wel eens iemand tegenkomen die een echte bij zich heeft en gelijk schiet! sta je dan met je klapperpistool!
Mich (7-3-2010 om 11:05)
Sorry hoor maar ik vind het jongentje zwaart triest. Ik ben van deze tijd en weet dat tegenwoordig kinderen van 15 zich niet bezig houden met spelen met klapperpistooltjes maar meer met blowen, drinken en hangen enzo. Denk vooral dat dit ook te maken heeft met stoer doen en mensen bedreigen.
Tjs (7-3-2010 om 10:38)
Je ziet in een oog opslag niet of het echt of nep is.Stel je voor dat het wel echt zou zijn.Dat hij er slechte dingen mee van plan is.Als dit al toe staat lopen er straks veelmet een nep ding rond.En er zal er ineens maar 1 echte tussen zitten met hele slechte ideeen.Daarom hard tegen op treden
Dr.acula (7-3-2010 om 10:21)
Wat een gezeur hier"het was maar een klappertjespistool",als je ziet hoe een 15 jarige eruit zie en zichzelf gedraagt nu,vind ik dat de politie goed zijn werk doe ,en hoop dat deze jongen een stevige preek krijgt dat "dit" niet meer kan tegenwoordig.nu was het stoer doen,maar straks is het echt.
Cookie-instellingen beheren