Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval op videotheek Terneuzen

Toegevoegd: 17-04-2010, 00.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vrijdagavond rond 22.00 uur is er een gewapende overval gepleegd op videotheek de 'Mediastore' aan de Drebbelstraat in Terneuzen.


Omstreeks voornoemd tijdstip is een lange man, gekleed in donkere kleding en met een bivakmuts op, de videotheek binnengekomen. Hij bedreigde de medewerker van de videotheek met een wapen en heeft een onbekend geldbedrag buitgemaakt. Toen hij in het bezit was van het geld is hij de videotheek uitgerend en weggegaan in de richting van (vermoedelijk) de Zeedijk.

De politie is gebeld en direct ter plaatse gekomen met verschillende eenheden. De omgeving van de videotheek is ruim afgezet voor sporenonderzoek. Dat sporenonderzoek is gedaan door medewerkers van het forensisch onderzoeksteam van de Zeeuwse politie. Ook is een buurtonderzoek gehouden en zijn getuigen gehoord.

Het signalement van de overvaller luidt als volgt:
- lange man (tussen 1.80 en 1.90 meter lang)
- gekleed in donkere/zwarte kleding en sportschoenen
- droeg een soort bivakmuts

De Zeeuwse politie vraagt mensen, vooral omwonenden van het Serlippens winkelcentrum waar de videotheek gevestigd is, zich te melden als zij iets bijzonders hebben gezien.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Van mil (1-5-2010 om 12:19)
Zie vaak hetzelfde signalement van een overvaller. Zou het niet de zelfde persoon zijn? De politie weet wie het is maar heeft geen bewijzen. Is toch erg he?
Matthijs (17-4-2010 om 13:39)
@erik, Goed plan! Alleen word je in dit land gelijk strafrechtelijkvervolgd als je dat doet (lees: krijgt een dikke boete. voor de staatskas.) Want de dader is geen dader, maar slachtoffer in NL. En als ie al gepakt word komt ie er waarschijnlijk vanaf met een werkstraf van 10 minuten.
Willem (17-4-2010 om 11:25)
We leven met je mee collega en we weten ook hoe het voelt kop op joh en door blijven modderen tot er echte straffen op staan movie max goes
Yahamo (17-4-2010 om 11:00)
Wat is er toch aan de hand in dit land. Gaat de economische crisis op deze manier opgelost worden? Zijn we als hardwerkende ondernemers ons leven niet meer zeker? Ik ga in ieder geval een grote hond aanschaffen. Wellicht schrikt dat wat af.
Erik (17-4-2010 om 09:36)
Als je eeen overval ziet wacht tot ze buiten komen en dan overmeester je hun tesnoots met een houdgreep om hun in bedwang te houden en dan aan de politie overhevelen
WRX (17-4-2010 om 01:17)
Laat de politie daar maar eens een heleboel mensen opzetten. Dat moet gestopt worden. Dan kunnen wij ondertussen het gas nog eens opentrekken en lekker doorblazen!
Cookie-instellingen beheren