Weerbericht:
Weinig bewolking, morgen overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ongeval Wilhelminadorp

Toegevoegd: 24-05-2010, 19.27 uur - Update: 25-05-2010, 09.48 uur
Door: Manfred Berrevoets & Roland de Jong
WILHELMINADORP - Bij een ongeval op de Langeweg in Wilhelminadorp is maandagavond één persoon om het leven gekomen. Dit heeft een woordvoerder van de politie Zeeland bevestigd.


Het ongeval vond rond 19.10 uur plaats. De 19-jarige bestuurder van een personenauto uit de gemeente Kapelle kwam door onbekende oorzaak op de andere weghelft terecht. Daar kwam de auto in botsing met een motorrijdster. De motor is na het ongeval in brand gevlogen. De brandweer kwam ter plekke om het vuur te blussen.

Bij het ongeluk waren in totaal drie slachtoffers. Eén daarvan, de 22-jarige motorrijdster uit de gemeente Schouwen-Duiveland, overleed ter plekke. De twee andere slachtoffers waren een 19-jarige man en een 17-jarige vrouw die achterin de auto zaten. De bestuurder en de bijrijder, een 18-jarige man uit Goes, raakten niet gewond. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau in Goes. De beide gewonden zijn onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis gebracht.

De gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ter plekke geweest. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om de auto en de motor te bergen. De brandweer van Wolphaartsdijk heeft het wegdek gereinigd. De weg was rond 22.00 uur nog steeds afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (29-12-2010 om 19:34)
Nou Martine, neem me niet kwalijk hoor, maar zijn onbeschofte manier van rijden vind ik de criminele kant op gaan. BEWUST dat risico nemen, dat kan gewoon niet. Je bent niet alleen op de weg.Zoals duidelijk werd. En zielig dat zijn rijbewijs is afgepakt door het öngeluk"? Ja dag hoor!
Joyce (29-12-2010 om 19:30)
@Martine, hoezo geen voorbedachte rade? als je driftend door een bocht gaat voor de kick...een normaal nadenkend mens snapt dat dat grandioos mis kan gaan. en dat je als crimineel behandeld wordt..tja...je BENT ook crimineel als je zulke dingen doet.
Piet (29-12-2010 om 18:20)
Roekeloos rijgedrag waardoor je medeweggebruikers per ongeluk doodt vindt ik persoonlijk crimineel gedrag. Zo'n verdachte kan toch niet wegkomen met: "Sorry, foutje, kan gebeuren". Ik vermoed Martine dat je iets anders zou praten als een familielid van jou door deze foute autocoureur was omgekomen.
Martine (29-12-2010 om 18:04)
Ik zeg niet dat het niet erg is voor het slachtoffer, dat is vreselijk zelfs. Maar als je zoiets niet met voorbedachte raden doet is het ook erg want je word behandeld als een crimineel, dat is juist zo erg,
Marc (29-12-2010 om 10:50)
Voor Martine, Die motorrijdster kan helemaal geen werk meer doen, laat staan praten en leuke dingen doen met al haar familie leden en vriendinnen. Allemaal heel erg, LET OP JE WOORDEN. En is het niet meer dan logisch dat iemand zijn rijbewijs kwijt door idioot gedrag in een bocht.
Marc (29-12-2010 om 10:48)
Wanneer er ander weggebruikers op de weg zijn moet je rijgedrag wat toch gevaarlijke ongelukken kunnen leiden,uitstellen totdat er geen tegenliggers zijn. Want de kans dat je uitbreekt met je auto en kan corrigeren, en een tegenligger ontwijkt is nihil. En KAPOT zijn is erger dan er KAPOT van zijn.