Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Beveiliger mishandeld in bieb

Toegevoegd: 03-09-2010, 22.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Vlissingse bibliotheek is vrijdagmiddag een 42-jarige beveiliger door een enkele jongens tussen de 13 en 17 jaar gemolesteerd.


In de bibliotheek lopen beveiligers om de orde te handhaven en de overlast van jongeren te beperken. Vrijdagmiddag liepen er 5 jongens die overlast veroorzaakten. De beveiliger wilde een van hen na enkele waarschuwingen naar buiten sturen.

Bij de uitgang probeerde een jongen de poortjes te vernielen. Eenmaal buiten begonnen de jongens aan de beveiliger te trekken en aan hem te hangen, terwijl twee van de drie hem ook nog sloegen. Een derde stak de man met een scherp voorwerp.

Op het moment dat de beveiliger terug naar binnen liep, liepen drie jongens mee. Binnen werd de man door één van hen bedreigd, De beveiliger heeft geen ernstig letsel opgelopen. Hij heeft aangifte gedaan van bedreiging en openlijke geweldpleging. De politie heeft de zaak in onderzoek


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (11-9-2010 om 17:00)
Vliss, weet jij dan wel hoe het zit, was je erbij, heb jij hem soms ook mishandeld? Jij verdedigd ze namelijk nogal. Er zijn genoeg plekken waar ze naar toe kunnen (naar een kamp ofzo) net zo iets wat je op tv had. De jeugd krijgt genoeg respect.
Vliss (6-9-2010 om 19:36)
Perplex ik zou maar niet zo gaan praten als je niet weet ho ehet eht zit.. geef deze jongens wat respect dan krijg je het ook terug.. en praat niet over hun opvoeding marga... jullie hebbe geen goeie opvoeding gehad want jullie hebbe geen respect..
John (6-9-2010 om 15:08)
Gewoon net als vroeger !!! De doodstraf weer invoeren, Opknopen. Dat Tuig.!!! Dan ben je er van af ,!!! Slap Dom Nederland , Nederland word steeds slimmer ??? steeds dommer Dus !!! heel veel Sterkte , voor de Beveiliger .
Perplex (6-9-2010 om 11:39)
@ Vliss: Ach wat zielig, geen plek om te "chille" dus dan maar in de bieb klieren en de bewaker bedreigen als die je wegstuurt. Respect voor zulke ettertjes? Laat me niet lachen! Als hun opvoeding goed was geweest, dan zouden ZIJ respect gehad hebben voor de bewaker, en naar hem geluisterd hebben!
Marga (5-9-2010 om 15:39)
@Franka normale ouders weten waar hun kinderen mee bezig zijn. Ouders van dit soort uitschot zijn al lang blij dat ze op straat zijn dan worden ze thuis niet geterroriseerd. Dit soort kinderen hebben vaak ouders die geen idee hebben wat opvoeden inhoudt. Ze brengen ze alleen maar groot.
Beppie (5-9-2010 om 14:30)
Tussen de 13 en de 17 jaar ,waar zijn deze ouders??? want dit is toch wel triest als je zo'n kind hebt ,maar ook zulke ouders die dus hellemaal niet op de hoogte zijn wat hun lieve kindje doet. Want mijn kind doet zo iets niet is dus altijd het motto van dit soort gajes.
Cookie-instellingen beheren