Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Dodelijk ongeluk onder invloed

Toegevoegd: 12-09-2010, 22.14 uur
Foto 2 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuws vlaamse (13-9-2010 om 10:19)
Sterkte voor de familieleden van de mevrouw wat is dit erg het moet op 0 promille komen. in het verkeer GEEN alcohol!!!!! net als in de noordelijke landen !! dat helpt denk ik een heleboel mensenlevens te redden
Willem (13-9-2010 om 09:50)
Heb DAT maar op je geweten! dronken achter het stuur kruipen en vervolgens iemand doodrijden, is het niet de hoogste tijd de identiteit van de daders bekend te maken voortaan door een wetswijziging inzake berichtgeving en privacy daders? sterkte aan de nabestaanden.
Fietser (13-9-2010 om 09:24)
Had hij AL teveel alcohol in z'n lichaam, of NOG STEEDS?Veel mensen denken dat alcohol de volgende dag weg is. Heeft deze jongen dat ook gedacht? Voorkom dat je zelf of je vriend in zo'n toestand rijdt. Zeg niet "hij heeft er maar 4 op": ook deze 'vriend' had geen heel krat gedronken! Allen sterkte!
Anja (13-9-2010 om 09:18)
Wat vreselijk voor de vrouw en haar familie. Ga je een rondje fietsen en word je dood gereden door een debiel met veeeel te veel alcohol op. Ik hoop dat de bestuurder dit leest en dat hij zich de rest van zijn leven dood blijft schamen. Dit kan hij NOOIT meer goedmaken Rijbewijs afpakken AA cursus
Jan Francke (13-9-2010 om 09:12)
Ik vind het schandalig dat zulke lui onder invloed nog achter het stuur kruipen.Mensen die niet van de drank af kunnen blijven ,moeten ze nooit meer een rijbewijs geven.
Marga (13-9-2010 om 09:07)
Dit is verschrikkelijk!! Dat die smerige zuiplappen steeds weer het gore lef hebben om achter het stuur te kruipen! Een vrouw van 66 haar leven in 1 klap weg door zo'n dronken lor van 24 jaar. Ik wens de Familie van Mevrouw heel veel sterkte. En de dader NOOIT NOOIT meer in een auto!
Cookie-instellingen beheren