Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw overvallen bij geldautomaat

Toegevoegd: 15-12-2010, 20.56 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Een 20-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal is dinsdagmiddag bij een pinapparaat in Kruiningen beroofd van haar geld.

De vrouw wilde rond 17.45 uur op de Markt in haar auto stappen toen ze werd aangeroepen door een haar onbekende man die bij de Rabobank stond. De vrouw dacht dat hij iets wilde vragen of hulp nodig had en liep naar hem toe.


In plaats daarvan werd ze stevig vastgepakt en eiste de man dat ze geld ging pinnen voor hem. Het slachtoffer voelde zich hierdoor zo bedreigd dat ze hieraan gevolg gaf. Nadat de dader zijn geld had gekregen, rende hij weg richting het park bij het gemeentehuis.

Er is een signalement van de dader. Het gaat om een man van 40 à 50 jaar en circa 1.70 meter lang. De man had een 'ingevallen' gezicht en droeg donkere kleding. De politie is op zoek naar eventuele getuigen van deze beroving. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (16-12-2010 om 06:26)
Waarom weer geen huidskleur erbij gezet?Jullie discrimineren! Duizende mensen hebben een ingevallen gezicht en donkere kleren. Het is belachelijk om met z'n beschrijving iets aan de burgers te vragen.
Cookie-instellingen beheren