Weerbericht:
Vrij koud. Overdag af en toe regen, in Limburg mogelijk ook (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande brand in renovatiewoning

Toegevoegd: 04-03-2011, 06.41 uur - Update: 04-03-2011, 07.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In een renovatiewoning aan de Schuitvaartgracht in Vlissingen heeft vanmorgen enige tijd brand gewoed.

Rond 5.20 uur werd de brand, die al snel uitslaand was, ontdekt. De brandweer schaalde gelijk op naar een middelbrand en heeft twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet.


Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio gaat het weer om een brand in een renovatiewoning zoals twee keer eerdere deze week. De brandweer kon het pand niet meer in en heeft de brand langs buiten geblust. De woning brandde volledig uit. Omliggende woningen raakte door de brand beschadigd.

Vermoedelijk gaat het om brandstichting, maar dit zal eventueel onderzoek moeten uitwijzen. De politie heeft met een speurhond de omgeving afgezocht. De gemeente gaat in overleg met de politie en brandweer zoeken naar een oplossing om meer branden te voorkomen.

Zie ook:
- 03/03/2011: Weer uitslaande brand in slooppand
- 02/03/2011: Uitslaande brand in sloopwoningen


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inge (4-3-2011 om 23:34)
Waarom zo lang wachten met sloop? Waarom konden de bewoners niet langer blijven zitten? Waarom niet anti-kraak verhuren? Bewoonde huizen zijn minder makkelijk prooi voor brandstichting, en het levert nog wat geld op ipv dat het alleen maar kost.
Middelburger (4-3-2011 om 17:59)
Hebben ze hier in zeeland niets beterz tedoen ofzo xD ? huisjes in de brand steken die gesloopt worden ,, zoek een normale hobby ofzo , je kan ook mensen of dieren verwonden , die huisje storte zo in zijn zo oud .. stel je voor da er een brandweerman in is ... Doe effe normaal mensen ..
Jessica (4-3-2011 om 08:10)
Wij zijn hier nog bewoners en nu dus voor de 3de keer in 2 dagen opgeschrikt door een brand. De oplossing: Niet alleen beneden van de woningen dichttimmeren maar gewoon de hele woning!!!
Cookie-instellingen beheren