Weerbericht:
Vanavond en vannacht in het zuiden op diverse plekken sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Groot onderzoek Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 08-06-2011, 04.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT MAARTENSDIJK - De politie Zeeland is op dit moment bezig met een groot onderzoek in Sint Maartensdijk.


Rond 01.20 uur kwam er een paniekmelding binnen vanuit een woning aan de Keethil. Twee ambulances en een traumateam werden opgeroepen om hulp te verlenen. Wat er zich in de woning precies heeft afgespeeld wil de politie nog niet zeggen.

Politiewoordvoerster Esther Boot wil alleen kwijt dat er een persoon zwaargewond onder aan de trap is gevonden. Over de toestand van het slachtoffer wil de politie nog niks kwijt. De weide omgeving rondom de woning is afgesloten met linten en hekken.
 
De politie is in witte pakken bezig met onderzoek. De brandweer heeft rond 04.30 uur een commandocontainer geplaatst bij de woning. De technische recherche is ook ter plekke met een aanhanger.

 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren