Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 159 km

Vechtpartij Grote Markt Goes

Toegevoegd: 15-08-2011, 15.25 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Zondagavond omstreeks 23.30 uur meldden getuigen dat er een vechtpartij gaande was op de Grote Markt in Goes.

Agenten zijn direct met meerdere eenheden ter plaatse gegaan en troffen daar twee groepen mensen die op dat moment vooral verbaal agressief waren naar elkaar.


De agenten hebben getuigen gehoord, maar uit die verklaringen werd het hele verhaal nog niet duidelijk. Om die reden hebben zij twee personen aangehouden, zodat het verhaal op het bureau duidelijk zou worden.

Vermoedelijk is een ruzie ontstaan bij de botsauto's, omdat een 12-jarige jongeman iets te hard tegen een botsauto van een andere betrokkene gebotst zou zijn. Hierop is er tussen de twee betrokken partijen geduwd en getrokken en er zou een 'knietje' uitgedeeld zijn door één van de aangehouden verdachten.

Eén verdachte, een Goese man van 28 jaar oud, is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Hij wordt er van verdacht de andere verdachte, een 12-jarige Goesenaar, een knietje te hebben gegeven in zijn ribben. Hij wordt later gehoord door agenten.

De andere verdachte, de 12-jarige jongen, is op het politiebureau gehoord. Hij is door een GGD-arts onderzocht. Later is hij naar de HAP gebracht, omdat hij mogelijk gebroken ribben zou hebben opgelopen. Hij is al in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lion (17-8-2011 om 18:29)
Weet inmiddels hoe het zit,en wil dus de 28 jarige zeker s6 wenssen met aangiftte.zeker doen. en de ouders van dit gastje van 12 wil ik verder s6 wenssen,met de verdere opvoeding,wat toch niet gaat lukken.
Renata (17-8-2011 om 01:24)
Aan al die mensen die erbij stonden en ernaar keken: doe je verhaal bij de politie. Als het jullie overkomt zijn jullie ook blij als jullie "vrij gepleit" worden. Aso ventjes moeten aangepakt worden.
Jackass (16-8-2011 om 18:53)
Heb ook al eens zo'n situatie meegemaakt, maar pas op! Jochies van 12 rond die tijd op straat kunnen linker zijn dan iemand van 18 thuis..20 vs 4 man, dan heb je toch een paar handen tekort...
Bigbag (16-8-2011 om 18:28)
Hey potje ik zou in zo'n situatie diegenen met de grootste muil al eerste een klap verkopen !!! ongeacht de leeftijd !!! en ik las net dat de 28 jarige aangifte gaat doen zo hoort dat !!!! 12 jaar en al het lef hebben om een volwassene te belagen verliest in MIJN ogen alle rechten
Marco (16-8-2011 om 16:47)
ALs volwasenen mag je nooit wat doen tegen de mini-crimineeltjes, maar andersom wel...Potje moet eens beter lezen, die rot ukkie vondt het te hard gaan en op de kermis lopen ze altijd ruzie te zoeken. Stoer doen tegen de boksbal, maar die doe niks terug.
Lol (16-8-2011 om 13:51)
We hebben erop staan kijken, dit verhaal klopt van geen meter! Grote groep met kleine "stoere" mannen daagden de andere jongens uit.. Opgefokt en stoer doen maar zodra de politie erbij komt zielig gaan huilen
Cookie-instellingen beheren