Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningbrand Terneuzen eist leven

Toegevoegd: 12-01-2012, 10.13 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De uitslaande brand in een bungalow aan de Dorus Rijkersstraat in Terneuzen heeft een leven geëist. Dat is zojuist bevestigd.

Het slachtoffer werd rond 10.00 uur aangetroffen in het pand. Om wie het gaat, is nog niet bekend. De technische recherche van de politie Zeeland is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand, de identiteit van het slachtoffer en zijn/haar doodsoorzaak.


De eerste melding over de brand kwam rond 07.30 uur binnen. Er werd vrijwel direct opgeschaald naar middelbrand. Er kwamen twee tankautospuiten en een hoogwerker ter plaatse. Ook werd een ambulance met spoed ter plekke gestuurd.

Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen uit het dak. De brand in de bungalow was rond 08.40 uur meester. Of er nog iemand binnen was lange tijd onduidelijk. Er stond zodoende een ambulance gereed.

De woning heeft behoorlijke schade opgelopen.

Zie ook:
- Dossier 'Fatale branden in Zeeland'
- Uitslaande brand in Terneuzen (12-01-2012)


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (13-1-2012 om 17:19)
Weet iemand of het al bekend is of het ook echt Herman was die gevonden is in het huis?
Linda (13-1-2012 om 13:38)
Veel sterkte aan de nabestaande maar ook aan de eigenlijk nieuwe bewoners want nu hebben deze mensen niets meer dan een bouwval. Veel sterkte
Hans (13-1-2012 om 10:54)
Is er al bekend of het echt Herman is, die gevonden is?
Kees (12-1-2012 om 19:58)
@MMF Dapper dat je meedoet aan geruchtenstromen. Als je nou met feiten kwam zouden eventuele belangstellenden daar wat aan hebben. Dit is gewoon roddelen en in dit soort zaken doe je dat niet!! Wel eens gehoord van piƫteit gehoord? Zoek maar eens op.
Anoniem (12-1-2012 om 19:54)
Waarom Herman....., waarom....,we zullen je enorm missen, RIP, kan het niet geloven! We wensen zijn zoon, dochter en andere nabestaanden heel veel sterkte!!!!!
EHBO (12-1-2012 om 13:45)
Wat verschrikkelijk.....heel veel sterkte voor de nabestaanden
Cookie-instellingen beheren