Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dierenbeul snijdt hals pony's door

Toegevoegd: 29-07-2012, 15.54 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft een 50-jarige man zaterdag bij twee pony's de hals doorgesneden. De man is opgepakt.


De Axelaar kwam rond 20.00 uur zelf naar het politiebureau in Terneuzen om zijn bizarre daad op te biechten. Toen agenten een kijkje gingen nemen op de plaats waar de dieren stonden, een wei aan de Goesseweg tussen Terneuzen en Hoek, troffen zij de twee pony's inderdaad aan.

Eén van de pony's was reeds overleden en er kwam een dierenarts ter plekke om de andere pony te laten inslapen. De dader is in verzekering gesteld en overgebracht naar de gevangenis in Middelburg. Hij was onder invloed van alcohol toen hij zich op het politiebureau meldde.

Wat de man heeft aangezet tot zijn daad is niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (29-7-2012 om 18:32)
Nu heeft iedereen zijn mening gegeven maar daar komen de pony´s niet mee terug , BESCHERM DE DIEREN VAN DE BEESTEN maar zo werkt het niet in Nederland blijkbaar we kunnen het alleen maar hopen dat zulke mensen worden geholpen en behandeld dus moeten we weer meer belasting betalen
Klaas Wolda (29-7-2012 om 18:31)
Dit gebeurd dagelijks op grote schaal in Nederland! Alleen dan noemen we het ritueel slachten (=Keel door snijden en laten dood bloeden) en klaagt niemand er over. Lekker hypocriet om nu ineens heeeeeeel meelevend en verontwaardigd te doen.
A. Klop (29-7-2012 om 18:28)
2 Paarden... en we rollen over elkaar heen...... 9000 doden in Syrië en dan weet de helft niet eens waar dat ligt. Relatieveren mensen!
Hennie (29-7-2012 om 18:23)
Afvoeren, opsluiten en nooit meer vrij laten
Chantal (29-7-2012 om 18:13)
Zo het pad af was hij niet dat ie zelf naar de politie ging. ik vind het gewoon vreselijk ook voor degene die ze verzorgde en waar ze bij verbleven. je zal het maar vinden ook. traumatiserend. ik hoop dat deze knakker weer niet zomaar buiten sta, want och hij had een moeilijk jeugd ofzo. opsluiten
Dierenvriendin (29-7-2012 om 17:58)
Dit is dus echt misselijkmakend! In wat voor een zieke geest komt het op om weerloze dieren zomaar af te slachten? Wat hebben deze dieren de man misdaan? Ik vind dit zo vreselijk erg. In wat voor een doodsangst moeten de pony's hebben verkeerd?
Cookie-instellingen beheren