Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 211 km

Gewapende overval op snackbar Axel

Toegevoegd: 19-09-2012, 21.19 uur - Update: 19-09-2012, 22.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Twee gewapende mannen hebben woensdagavond rond 19.30 uur een overval gepleegd op een snackbar aan de Beethovenstraat in Axel.


De overvallers zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan. Bij de overval zijn geen gewonden gevallen. In de zaak waren enkele werknemers en klanten aanwezig.  

De politie heeft met een helikopter de omgeving afgezocht naar de daders. Ook heeft de politie een politiehond naar Axel gehaald om de daders op te sporen. Naast het zoeken naar de daders heeft de politie diverse getuigen gehoord. De technische recherche heeft ter plaatse onderzoek gedaan. 

Van de daders is het volgende signalement beschikbaar:
- Dader 1: man, leeftijd 25-30, lengte 170-180 cm., slank postuur, donkere huidskleur, hij droeg een lange zwarte jas tot over z’n knieën, de jas had een bondkraag.
- Dader 2: man, leeftijd 25-30, lengte ongeveer 170 cm., donkere huidskleur, zwarte jas met capuchon met daaronder een petje.  

Beide daders liepen weg in de richting van de Mozartstraat. 

De overval op de snackbar is al de vierde overval in Zeeland in amper een week. Vrijdag was een campingwinkel bij Zoutelande het doelwit, zondag een sportzaak in een woning in Vlissingen en dinsdag een goudopkoper in Sluiskil.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. (20-9-2012 om 11:37)
Ik wil niet discriminerend overkomen en lang niet alle getinte mensen zijn zo maar hoe kan het vredesnaam dat een MINDERHEID in de samenleving in de MEERDERHEID voorkomt bij criminele zaken zoals overvallen?
Marco (20-9-2012 om 11:09)
Dan wordt het tijd dat de politie bij winkels gaan staan in plaats van rondjes te gaan rijden/fietsen, nu lopen ze weer wat mis en hebben ze weer getuigen nodig.
Mij (20-9-2012 om 08:27)
Iedere dag als ik mijn winkeltje open denk ik wanneer ben ik aan de beurt. Het is toch van de gekke dat je niet meer kan ondernemen omdat anderen je toko gewoon leeg komen halen. Op deze manier is werken niet meer leuk.
Lily (20-9-2012 om 08:23)
Met andere woorden, deze jongens hadden in onze achtertuin kunnen staan en wij wisten niet eens wat er aan de hand was. Heel fijn!
Frank (20-9-2012 om 07:51)
@ Anton Ik ben het helemaal met je eens.
John S (20-9-2012 om 00:12)
Het is toch niet normaal meer , zoveel overvallen . Als de daders gepakt worden , Levens lang op water en brood . Geen hotel Torentijd Etc , aanpakken dat TUIG !!!
Cookie-instellingen beheren