Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Seniorendag Kuzee succesvol (advertorial)

Toegevoegd: 27-11-2012, 12.42 uur
Vandaag kunnen senioren gratis hun auto laten wassen. Vandaag kunnen senioren gratis hun auto laten wassen. Vandaag kunnen senioren gratis hun auto laten wassen.
Vandaag kunnen senioren gratis hun auto laten wassen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - Zelf de auto wassen. Veel ouderen zien er tegen op. Autowaspark Kuzee heeft daar iets op bedacht. Mensen brengen hun auto en terwijl zij genieten van een gratis kopje koffie en iets lekkers wordt hun auto piekfijn gewassen.


Het waspark van Kuzee heeft vestigingen in Goes en Oost-Souburg. Elke dinsdag worden senioren boven de 60 jaar daar volledig in de watten gelegd. Vandaag kunnen zij, net als vorige week, hun auto zelfs gratis laten wassen. Volgens Dries Zoutewelle, manager van de twee wasstraten, slaat het principe van de seniorendagen goed aan. De actie is ook op Facebook een succes.

Zoutewelle: “Vanaf het moment dat onze klanten van boven de zestig aan komen rijden gaan wij hen 'ontzorgen'. We nemen ze meteen mee naar binnen. Buitenom een behoorlijke korting op alle wasprogramma’s, bieden wij de klanten een gratis kopje koffie aan met iets lekkers erbij. Ondertussen gaan wij de auto voorwassen en zetten de auto in de wasstraat. Het enige wat de senioren na afloop nog moeten doen is instappen en wegwezen.”

Vorige week kwamen in totaal ongeveer tweehonderd senioren op de gratis wasdag af. Ook vandaag is het erg druk. De wasstraten van Autowaspark Kuzee zijn vandaag nog open tot 18.00 uur.

Bekijk ook de website www.autowasparkkuzee.nl.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren