Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 92 km

Supermarkt Poortvliet overvallen

Toegevoegd: 24-12-2012, 21.28 uur
Door: Roland de Jong
POORTVLIET - In Poortvliet is maandagavond de Spar-supermarkt overvallen. Niemand raakte gewond. 
 
De overval vond rond 17.15 uur plaats in de Zuidstraat. Een uur later maakte de politie de overval bekend. Op het moment van de overval waren er drie medewerkers aanwezig. Volgens de politie zijn de daders twee blanke mannen van 17 a 18 jaar oud. Ze droegen donkere kleding. Eén van de twee had een jas met vermoedelijk een bontkraag in een lichte kleur.


Na de overval ging één van de daders er vandoor op een fiets met vermoedelijk een bruine of zwarte bagagedrager. De twee zijn beiden circa 1.85 meter lang. Van de daders ontbreekt tot nu toe elk spoor.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smerdiek (25-12-2012 om 16:21)
@Scherpenisse. Hoe ver kun je komen met de fiets? Gewoon naar huis rijden, en net doen of er niks aan de hand is! Ben het roerend eens met de reactie van Justitia. Oppakken en zeer zwaar straffen. Ook meer sociale controle zou veel kunnen voorkomen. Geen gewonden, maar wel psychisch beschadigd?
Justitia (25-12-2012 om 08:54)
DIEP EN DIEP TRIEST ! Het word tijd, dat de regering eens wakker word en zeer zware straffen voor dit soort feiten invoert. Het blijkt keer op keer weer, dat er mensen zijn die niet bang zijn voor de huidige straffen. Voorstel: 15 jaar dwangarbeid en geen vervroegde vrijlating.
Scherpenisse (25-12-2012 om 01:53)
Op de fiets zijn de daders vertrokken, hoezo is er nog niemand aangehouden dan, hoever kun je komen op een fiets ?????
Jos (25-12-2012 om 00:06)
Hopelijk vatten ze dit uitschot anders kan ik het niet verwoorden in de kraag,denk je dat deze mensen vrolijke kerstdagen in gaan{denk het niet} Ik wens hen allen veel sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren