Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Overval Middelburg, verdachten opgepakt

Toegevoegd: 25-03-2013, 17.50 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft maandag in Middelburg twee personen aangehouden nadat kort daarvoor een tankstation was overvallen.

Het doelwit van de overvallers was Texaco De Punt aan de Rotterdamsekaai. Twee mannen gingen rond 16.30 uur de shop bij de benzinepomp binnen. Daar bedreigden zij de medewerker met een steekwapen.


Het duo gingen er met een onbekende buit vandoor. Nog geen half uur later konden er al twee verdachten worden aangehouden. Zij zijn naar het politiebureau gebracht om te worden verhoord.

De technische recherche heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Onder meer schoenafdrukken in een laag sneeuw zijn door de rechercheurs vastgelegd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pollewop (26-3-2013 om 09:58)
Alweer een overval op De Punt? Veel sterkte toegewenst aan het slachtoffer.
Cor (26-3-2013 om 05:32)
Het slachtoffer zit zijn leven lang met deze overval-trauma, (ik spreek uit ervaring) De rechter zou mild kunnen zijn in de uitspraak, en zorgen dat deze overvallers dan hun halve leven met een trauma komen te zitten. Kortom; Wanneer worden deze crimi's nou eens goed aangepakt ?? 10 jr opsluiten.
Cock (25-3-2013 om 22:54)
Mooi gepakt , boontje komt om zijn loontje.. Een super service tankstation waar je nog geholpen wordt .Jongens , sterkte voor de medewerkers.
R (25-3-2013 om 21:17)
Stelletje klootzakken om voor een paar rotcenten iemand voor het leven te tekenen. Zeker weer een..........................
Dirk (25-3-2013 om 19:00)
Eindelijk eens gepakt hulde voor het snelle optreden van de politie geef ie gasten een goede straf. bijvoorbeeld naar een opvoedkamp ! of terug sturen naar land van herkomst indien van toepassing
Cookie-instellingen beheren