Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval in Vlissingen

Toegevoegd: 07-04-2014, 10.27 uur - Update: 14-04-2014, 10.40 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Leeghwaterstraat in Vlissingen is maandagmorgen een gewapende overval gepleegd. Dat meldt de politie.
 
De overval vond halverwege de ochtend plaats. De politie in verband met de overval op zoek naar een man in een oranje uniform. Hij heeft mogelijk een vuurwapen bij zich. De man is te voet maar over zijn looprichting is niets bekend.

De straat was lange tijd afgesloten. De technische recherche heeft in en om de woning sporenonderzoek verricht. Hierna is de afzetting opgeheven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (8-4-2014 om 12:20)
@Hans: Altijd aangiften doen, jouw zaak zullen ze waarschijnlijk niet oplossen. Maar de politie bepalen hun inzet aan de hand van statistieken. Als iedereen aangiften zou doen kan de politie efficiënter hun capaciteit inzetten op die plekken waar het uit de klauwen dreigt te lopen. Hoop dat je niet te veel van de beroving bent geschrokken, nare ervaring.....
hans (8-4-2014 om 10:43)
gebeurt overal . Ik ben op 1 april j.l. op het strand in Vlissingen beroofd of bestolen van al mijn contante geld. Heb maar geen aangifte gedaan, heeft tegenwoordig ook al geen zin meer.
Jac (7-4-2014 om 20:06)
@Pippa Zwaarder straffen is zinloos dat is al lang bewezen, is niet meer dan je schuld betalen aan de maatschappij voor je lompe gedrag. Je moet de oorzaak wegnemen waarom mensen dit soort vergrijpen plegen, pas dan zal het echt veiliger en beter worden in NL. Gezien het huidige regeringsbeleid ben ik bang dat het de komende jaren alleen maar slechter gaat worden. Je zal ook in de onderkant van de samenleving moeten investeren, ook dit is een deel van NL
bestel maar (7-4-2014 om 19:46)
was het "toevallig" een oranje tenue gelijkend op die van een postbezorger soms ?
R (7-4-2014 om 15:59)
Misschien wist degene niet dat het pas 26 April Koningsdag is.
Ben (7-4-2014 om 14:16)
gebeurt nog al wat daar
Cookie-instellingen beheren