Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Aanhouding na bedreiging met vuurwapen

Toegevoegd: 20-08-2014, 19.51 uur - Update: 20-08-2014, 21.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Woensdagmiddag is in de Troelstralaan in Goes een 28-jarige man uit die plaats aangehouden nadat deze een stadsgenoot met een vuurwapen zou hebben bedreigd.

Vermoedelijk is aan de bedreiging een ruzie in de Robert Schumannlaan vooraf gegaan. De meldkamer wordt rond 17.10 uur door een omstander van dit incident op de hoogte gebracht. Gearriveerde agenten zien de verdachte op de Troelstralaan lopen en arresteren de man. Bij hem is geen vuurwapen aangetroffen.

De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Vervolgens is door agenten en een politiehond nog lange tijd tussen de bosjes en in het gras gezocht naar het wapen. Er is niets aangetroffen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goes Noorder (21-8-2014 om 16:21)
@treurniet.... kom je dit soort dingen overal niet tegen? en waarom is Goes N een A-sociale wijk volgens u, omdat er iets gebeurt? beetje een overtrokken reactie naar mijn mening.. maarja ..
Keesje (21-8-2014 om 09:17)
Net of andere wijken van Goes beter zijn meneer of mevrouw treurniet.. Hoe het in Goes-Noord ook kan gaan: 1 nacht mijn auto open laten staan, sleutels op contact laten staan, binnenverlichting stond aan, radio aan en wie kwam mij hierop attenderen? Juist een Marokkaan!!! Dus ga niet raar zitten praten of A-sociale wijk! dat jij er bang van word prima, maar ga geen onzinnige informatie verstrekken aub!
anoniem (21-8-2014 om 07:52)
A-sociale wijk?ik vind het reuze meevallen.deze dingen kunnen overal gebeuren,zelfs in de duurste wijken.het is er prima wonen.
Wijkbewoner (21-8-2014 om 03:12)
Heel jammer dat meneer of mevrouw onder mij door een incident een hele groep mensen weg zet als asociaal. Dit zou in elke wijk kunnen geburen. Een hele leuke wijk en zoals overal gebeurt er wel eens wat.
Franky (21-8-2014 om 01:44)
@Treurniet, Goes Noord is the Bronx niet hoor, idioten wonen overal.
Treurniet (21-8-2014 om 00:50)
Treurniet. Inderdaad. Not.. Ik ben op gegroeid in Middelburg Dauwendaele, daar is het 10 x zo onrustig als in Goes noord, en nog zeker fatsoenlijk leefbaar. Voor jong en oud! Nu ben ik woonachtig in Goes noord, en dit is gewoon een vreedzame wijk. Overal gebeurd wel iets. Durf je niet door Goes noord te rijden, dan heb je duidelijk iets op je kerfstok, of je bent niet helemaal 100.
Cookie-instellingen beheren