Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Tractaatweg is 33-jarige man

Toegevoegd: 14-09-2014, 13.44 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - De persoon die vanochtend in Axel om het leven kwam bij een ongeluk op de Tractaatweg is een 33-jarige Terneuzenaar. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Volgens de politie reed de automobilist rond 07.30 uur tegen een boom ter hoogte van buurtschap Schapenbout. Vermoedelijk gebeurde dat met hoge snelheid. De politie gaat er vanuit dat er sprake was van een eenzijdig ongeval.

De auto raakte zwaarbeschadigd en de inzittende kwam bekneld te zitten. Er werden meerdere brandweerwagens en een traumateam opgeroepen maar het slachtoffer overleed ter plekke. Vanwege het ongeluk was de Tractaatweg tot ongeveer 11.00 uur tussen Axel en Terneuzen volledig afgesloten voor het verkeer.

Zie ook:
Tractaatweg dicht na dodelijk ongeluk (14-09-2014)
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willy (14-9-2014 om 15:42)
De meeste automobilisten houden zich toch niet aan de aangegeven snelheid, zowel op de120, 100, 80, 60, 50, en ook niet aan de 30km zones. Zulke automobilisten denken dat alles kan en ook zo moet. ik ken er genoeg automobilisten die er zo over denken, jammer dat er wederom weer een slachtoffer er bij is betrokken, WAAR BLIJFT DE HANDHAVING, Die is er nergens vanwege de bezuiniging
Cookie-instellingen beheren