Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 52 km

Ouders vast voor neersteken zedenverdachte

Toegevoegd: 28-11-2014, 20.16 uur
Door: Omroep Zeeland

KRUININGEN - Een 36-jarige inwoner van Kruiningen die verdacht wordt van een zedenmisdrijf blijkt afgelopen maandag te zijn neergestoken. De verdachten zijn een 32-jarige man en 29-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal. Het zijn de ouders van een meisje dat beweert lastig te zijn gevallen door de verdachte. 

Na de melding van hun dochter zouden de verdachten verhaal zijn gaan halen bij de 36-jarige man. De zedenverdachte werd vervolgens in elkaar geslagen en meerdere keren gestoken met een mes. De inwoner van Kruiningen is niet in levensgevaar geweest.

De woensdag erop hebben de ouders zich gemeld op het politiebureau in Kruiningen. Ze zitten twee weken in voorarrest. Het duo wordt zware mishandeling ten laste gelegd.

De 36-jarige man heeft Kruiningen op eigen beweging verlaten. Een gemeentemedewerker heeft hem overtuigd langere tijd weg te blijven. Tegen de man loopt een onderzoek omdat hij twee kinderen misbruikt zou hebben. In september werd hij opgepakt door de politie Op sociale media ontstond eerder deze week onrust over zijn aanwezigheid in Kruiningen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (30-11-2014 om 10:22)
Even voor de mensen die de middeleeuwen missen en zo graag brandstapels en galgen zien.......Er is een wezenlijk verschil tussen een verdachte en een dader....Mocht deze verdachte ook daadwerkelijk de dader blijken dan zal zijn straf niet hoog meer uitpakken door het handelen van de ouders....En mocht deze verdachte helemaal niet de dader blijken, wat zijn ze dan..??....In ieder geval mensen die als ze verhaal willen halen bij iemand daar een mes voor mee nemen.... De dader (welke mogelijk zelfs een ander is als deze verdachte) kan ik absoluut niet begrijpen maar de voorbedachte rade van de ouders ook niet. Het kind is in ieder geval dubbel de klos nu.....
johan (29-11-2014 om 23:25)
bezopen toestand maakt de overheid er van deze dader gaat op de volgende plaats ongestoord z,n gang leed wat kind en ouders is aangedaan word nog door de overheid veel erger gemaakt
vader van 5 (29-11-2014 om 21:44)
beste mensen we zijn het bijna allemaal met elkaar eens. kunnen we met z"n allen misschien op een of andere manier proberen de ouders zo snel mogelijk vrij te krijgen. laten we a.u.b laten weten dat dit niet kan!!!!!!
fred (29-11-2014 om 21:06)
Deze man is mishandeld op basis van 'verhalen' en roddels. Dus waar slaan al de reacties op? Het lijkt er meer op dat deze man niet welkom is doordat hij buitenlands is, dan dat hij echt aan kinderen heeft gezeten.
Nel W (29-11-2014 om 19:47)
Heel veel sterkte ouders. Ook ik zou het doen als ik het zag dat ze dit bij een kind zouden doen. En de Nederlandse wetgeving .... Te gek voor woorden . De dader van meerdere zaken loopt dus lekker vrij r. Kan dus nog meer zijn gang gaan. Kinderen hebben een trauma door deze vuilak . En nog veel meer kinderen hebben binnen moeten zitten . Dus eigenlijk de omgekeerde wereld. De nette gewone burgers, moeten de kinderen binnen houden.!!!!!Dit kan toch niet .
iemand (29-11-2014 om 19:17)
wat een begrijpelijke maar toch zo domme actie van de ouders..... Natuurlijk wordt je dan opgepakt, het mag nou eenmaal niet (ook al begrijpt iedereen het). En dat meisje waar het om gaat? Die zit nu met een trauma en geen ouders in de buurt om dit op te vangen.....
Cookie-instellingen beheren