Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Ernstig ongeluk, Tractaatweg afgesloten

Toegevoegd: 23-02-2015, 19.43 uur - Update: 24-02-2015, 09.44 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Op de Tractaatweg (N62) is vanavond ter hoogte van Westdorpe een ernstig verkeersongeluk gebeurd. De weg is urenlang afgesloten geweest.

Het ongeluk gebeurde even voor 18.00 uur tussen de kruisingen met de  Eversdam en die met de Oostpoortweg (N683). Ter plaatse kwamen drie auto's met elkaar in botsing. Eén van die voertuigen belandde in een sloot. De brandweer werd opgeroepen nadat was gemeld dat er sprake was van een beknelling.

De Zeeuwse hulpdiensten kregen assistentie uit België. Onder meer een Belgisch trauamteam kwam ter plaatse om hulp te verlenen. Volgens een woordvoerder van de politie Zeeland-West-Brabant zijn er zeker twee personen gewond geraakt. Er ontstond een grote ravage en zeker één van de voertuigen raakte total loss.

Vanwege de aanrijding moest de weg ter plaatse in beide richtingen worden afgesloten. Het verkeer werd door de politie omgeleid. Veel automobilisten namen de omleidingsroute via de Graaf Jansdijk. Die was daardoor extra druk en dat leverde verkeersproblemen op. De weg is bovendien niet ingericht op de diverse vrachtwagens die via deze route het ongeluk probeerden te mijden.

Weggebruikers die in de file kwamen vanwege het ongeluk konden in de loop van de avond keren. Vrachtwagens konden onder begeleiding achteruit de N62 verlaten. Volgens de Belgische politie was de weg even na 21.00 uur weer helemaal vrij.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Ongeluk Tractaatweg eist leven (24-02-2015)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
walter (25-2-2015 om 09:15)
@Simon vis, deze weg is helemaal niet gevaarlijk, de automobilisten maken hem gevaarlijk door in te halen terwijl dat verboden is, alleen maar omdat men zogenaamd haast heeft. dit jaar(2015)wordt er begonnen met de verdubbeling van de tractaatweg, deze werkzaamheden moeten in 2017 klaar zijn, de reden dat ze dit jaar beginnen, is de opening van de sluiskiltunnel in mei 2015.
Jack (24-2-2015 om 23:25)
Het zou ook een hoop schelen als iedereen zich daar aan de snelheid hield van 100 km/uur en niet in een personenauto 70 gaat lopen trutten. Dat lokt uit tot inhalen met grote gevolgen. Sterkte voor de nabestaanden en betrokkenen.
getuige (24-2-2015 om 17:43)
Als eerst spookrijdend stoplicht kruispunt overvliegen en daarna inhalen over doorgetrokken streep terwijl je maar 100 mag dan ben je niet bij je verstand en vervolgens Door het niet dragen van de gordel 15 meter uit je auto geslingerd word.....Helaas heeft hij het niet overleefd maar toch oordeel is een keer niet over iets wat je niet gezien hebt
tja (24-2-2015 om 12:24)
Ligt niet aan de weg hoor, als iedereen op z'n eigen rijbaan blijft en oplet is er niks aan de hand.....Bij die verdubbeling kunnen ze nog harder gaan scheuren en inhalen over de dubbel doorgetrokken streep!!
Simon Vis (24-2-2015 om 11:50)
Triest dat er weer een ongeluk plaatst moest vinden. Helaas wilt de provincie pas in 2018 gaan starten met de verdubbeling. Ik hoop dat deze zeer gevaarlijke weg het zolang nog trekt...
Mama (23-2-2015 om 20:16)
Gaat niet goed vandaag!
Cookie-instellingen beheren