Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 31 km

Arrestaties uitgaansnacht Vlissingen

Toegevoegd: 15-03-2015, 08.23 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie in Vlissingen heeft in de nacht van zaterdag op zondag zeker drie arrestaties verricht in het uitgaansgebied.

Rond 03.00 uur vond nabij het Arsenaal een vechtpartijtje plaats. Toen de politie iedereen verzocht weg te gaan verzette één persoon zich tegen dit verzoek. Hij wilde niet weg en dat resulteerde in zijn arrestatie.

Ook bij een Vlissingse horecagelegenheid werd een aanhouding verricht. Deze arrestant had dreigementen geuit tegenover de aanwezige portiers. De politie werd ingeschakeld en die pakte de man op.

De politie hield ook iemand aan voor openbare dronkenschap. Toen de politie hem aansprak begon de man hen uit te schelden. De man zou behoorlijk onder invloed zijn geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
loes (15-3-2015 om 09:04)
zielige mannetjes,
Cookie-instellingen beheren