Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedreigt agenten met boormachine

Toegevoegd: 27-05-2015, 10.53 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Een 41-jarige Vlissinger is woensdag rond 1.45 uur aangehouden. Hij bedreigde agenten met, wat achteraf, een boormachine bleek te zijn. In eerste instantie dachten agenten een automatisch wapen te zien.

Agenten zagen de man op de Scheldestraat lopen in gezelschap van nog twee andere mannen. Toen ze het drietal naderde leek het erop alsof de verdachte een automatisch vuurwapen op de dienders richtte. Ze sloegen met hun dienstauto de Glacisstraat in en waarschuwde andere collega's. Uiteindelijk bleek de man een accuboormachine bij zich te hebben.

De agenten hebben aangifte gedaan van bedreiging. De Vlissinger is aangehouden en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
danny (28-5-2015 om 19:38)
ik zeg praxis en gamma sluiten, dan heb je de vrije verkoop van dat soort wapens gesmoort bij de kiem..
Erik (28-5-2015 om 08:42)
De agenten hebben aangifte gedaan van bedreiging?! Hoop dat ze ook hulp krijgen van slachtofferhulp...anders zijn ze getraumatiseerd voor het leven. Het is ook niet niks hoor, bedreigd en onder schot gehouden worden met een accuboormachine. Misschien ook een kleine technische opleiding? Volgens mij "ziet" een blinde in het donker nog het verschil tussen een (automatisch) vuurwapen en een boormachine. Misschien dat het een klopboormachine was...haha.
-Erik- (27-5-2015 om 22:11)
"De agenten hebben aangifte gedaan van bedreiging. De Vlissinger is aangehouden en ingesloten." > Voor een accuboormachine. Zielige figuren, die agentjes.
vlissingen (27-5-2015 om 20:52)
het schiet te ver door dat hulpverleners aangifte doen van bedreiging begrijp me niet verkeerd als het echt zo is zwaar straffen hulpverleners moeten hun werk doen en niet in elkaar geslagen worden maar dit is belachelijk agenten moeten wel wat kunnen hebben hoor dan moet je geen agent worden
paniekzaaien = ????? oogsten (27-5-2015 om 17:11)
Een boormachine voor een vuurwapen aanzien. Wordt het niet eens tijd voor de opticien ? Of was het de zelfde agent weer die een trainingsvest met gewichtjes en een MP3 speler aanzag voor een bomgordel ? Want ik weet niet waar die waanbeelden vandaan komen, wie weet kan de huisarts ook helpen met andere medicatie of zo.
salome (27-5-2015 om 17:00)
Gewoon onvoorstelbaar !! In plaats van de man in te sluiten zouden ze betreffende dienders opnieuw naar school moeten sturen !!!! Als een politie functionaris het verschil niet meer ziet tussen een wapen en een accuboor machine waar zijn ze dan mee bezig ???
Cookie-instellingen beheren