Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedreigt agenten met boormachine

Toegevoegd: 27-05-2015, 10.53 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Een 41-jarige Vlissinger is woensdag rond 1.45 uur aangehouden. Hij bedreigde agenten met, wat achteraf, een boormachine bleek te zijn. In eerste instantie dachten agenten een automatisch wapen te zien.

Agenten zagen de man op de Scheldestraat lopen in gezelschap van nog twee andere mannen. Toen ze het drietal naderde leek het erop alsof de verdachte een automatisch vuurwapen op de dienders richtte. Ze sloegen met hun dienstauto de Glacisstraat in en waarschuwde andere collega's. Uiteindelijk bleek de man een accuboormachine bij zich te hebben.

De agenten hebben aangifte gedaan van bedreiging. De Vlissinger is aangehouden en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (27-5-2015 om 12:22)
Ze sloegen op de vlucht met hun dienstauto de Glacisstraat in en waarschuwde andere collega's.Wel met deze politie kunnen of gaan we echt de oorlog winnen en dan vragen voor meer salaris moet niet gekker worden . Hadden deze dienders geen pistool bij zich? of waren hun echt zo bang als dat waar is dan hadden ze geen politie moeten worden.
Nina (27-5-2015 om 11:04)
Nah wat een raar verhaal, wie weet waren ze wel net klaar met klussen. Een beetje vreemd van die agenten om meteen uit te gaan van een bedreiging met een wapen. Laten we eerlijk wezen het is niet zo dat er hier hele dagen mensen met een automatisch wapen lopen te zwaaien. Voorbarige paniek pfff
Cookie-instellingen beheren