Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man bedreigt agenten met boormachine

Toegevoegd: 27-05-2015, 10.53 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Een 41-jarige Vlissinger is woensdag rond 1.45 uur aangehouden. Hij bedreigde agenten met, wat achteraf, een boormachine bleek te zijn. In eerste instantie dachten agenten een automatisch wapen te zien.

Agenten zagen de man op de Scheldestraat lopen in gezelschap van nog twee andere mannen. Toen ze het drietal naderde leek het erop alsof de verdachte een automatisch vuurwapen op de dienders richtte. Ze sloegen met hun dienstauto de Glacisstraat in en waarschuwde andere collega's. Uiteindelijk bleek de man een accuboormachine bij zich te hebben.

De agenten hebben aangifte gedaan van bedreiging. De Vlissinger is aangehouden en ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burger (27-5-2015 om 16:37)
Wat heeft hij nu precies gedaan. Er staat het leek alsof hij een automatisch wapen op de dienstauto richtte. Het leek alsof hij dat deed. En hiervoor doen de agenten aangifte. Dit is een aanname dat hij de agenten bedreigde. Het moet niet gekker worden hier in Nederland. Straks kan je niet meer eens naar een agent kijken zonder dat hij zich bedreigd voelt. Een beetje slag???? Door de stakingen of zo??????? Stressbestendig, inschattingsvermogen????
marleen (27-5-2015 om 14:38)
wat een geluk heeft die man zeg dat ze hem niet doodschoten want da doen ze zelfs voor een aansteker polite de incasso van justitie
H.B. (27-5-2015 om 14:37)
Tjonge wat een helden!
fred (27-5-2015 om 13:44)
sorry hoor, als ze dat verschil niet zien heb ik toch waar mijn twijfels
blind (27-5-2015 om 13:32)
een boormachine voor een wapen aan zien hoe dom kan je zijn haha daar doe ik het van in mijn broek haha
rico-b (27-5-2015 om 13:06)
Jezus de politie wordt toch steeds triester :) op wat een zielige mensen zeg. En dat zou je moeten beschermen :) hahaha dat noemt zich politie. Zou me schamen. En aangifte van bedreiging :) Hoe zielig ben je dan. Beter opzoek naar andere baan als je je bedreigd voel Door boormachine :) hahahah moeten ze niet gelijk slachtoffer Hulp inschakelen voor de getraumatiseerde politie agenten :) Hoe serieus en betrouwbaar moet je de politie nog nemen zo. Hahahah
Cookie-instellingen beheren