Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Man dreigt met stroomstootwapen

Toegevoegd: 10-08-2015, 13.11 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Op een camping aan de Mariapolderseweg in Kamperland heeft de politie een 48-jarige man uit Bekkevoort aangehouden. Hij zou andere kampeerders en ook een beveiliger van de camping bedreigd hebben met een stroomstootwapen.

Agenten kwamen maandag rond 1.40 uur aan bij de camping waar ze op aangeven van de beveiliging de verdachte wisten te arresteren. Omdat de man bij zijn arrestatie geen stroomstootwapen op zak had, maar verschillende getuigen hier wel melding van maakten is er in de camper van de verdachte gezocht. Uiteindelijk werd daar het wapen aangetroffen.

De man is afgevoerd naar het politiebureau en het wapen is in beslag genomen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek. 
Volgens de politie was geluidsoverlast veroorzaakt door enkele jongeren mogelijk de aanleiding voor de bedreigingen door de man.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (11-8-2015 om 07:57)
@Nella, dat er beveiliging is op campings is al een lange tijd dus het verbaasd mij dat het u anno nu pas bekend is… Als u het bericht nogmaals leest kunt u zien dat er sowieso geluidsoverlast veroorzaakt werd door enkele jongeren met wellicht als gevolg een recreant met een stroomstootwapen die de overlast te lijf gaat. Dus ja, het is nodig dat er pertinent iemand een oogje in het zeil houd. Ik ga naar de camping en neem mee een stroomstootwapen… Het feit dat er een beveiliger aanwezig is heeft niets te maken dat we al zover gezakt zijn danwel dat men er zelf om vraagt.
Herrie (10-8-2015 om 19:18)
Nou niet gek hoor, we stonden vroeger vaak op campings en altijd maar die geluidsoverlast van jongeren. Op een gegeven moment ga je echt door het lint.
wim (10-8-2015 om 18:52)
Onbegrijpelijk hoe kom je nu aan een stroomstoot wapen en dat gebruiken op een camping en bij de beveiliging van die camping wat ben je dan een klootzak opsluiten en een verbod niet meer op de camping te te komen.
Anoniem (10-8-2015 om 18:11)
Nella, het is toch logisch dat er een beveiligings bedrijf aanwezig is, op een camping waar op dit moment waarschijnlijk 5000 tot 10000 vakantiegangers aanwezig zijn.
Nella (10-8-2015 om 14:31)
Waar ik van schrik is het bericht zelf natuurlijk maar dat er een beveiliger is op een Camping??!!Zijn we al zover gezakt?
Cookie-instellingen beheren